Cristi Tănase și Alex Bourceanu fac din nou „echipă”! Cum au fost surprinși cei doi foști jucători ai FCSB-ului | FOTO EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Cristi Tănase și Alex Bourceanu au fost foarte buni colegi, în perioada în care evoluau în tricoul FCSB-ului. Însă, cei doi au o relație strânsă și în afara terenului, dovadă fiind ipostaza în care ProSport i-a surprins într-o cafenea din Capitală.

Cristi Tănase (34 de ani) evolează pentru Academica Clinceni, formație cu care a semnat în toamna anului trecut.

De cealaltă parte, Alex Bourceanu (35 de ani) s-a retras din cariera de fotbalist, în decembrie 2019, de la Gloria Buzău.

Cristi Tănase și Alex Bourceanu fac din nou „echipă”

Cei doi foști jucători ai FCSB-ului au o relație strânsă și în afara terenului, aceștia fiind surprinși, de ProSport, la o cafenea din București. Tănase și Bourceanu se aflau, la masă, în compania unei doamne.

Alex Bourceanu, despre motivul pentru care a vrut să refuze oferta FCSB-ului

Alex Bourceanu (35 de ani) a ajuns pentru prima oară la FCSB, în vara lui 2011, când a fost transferat de la Politehnica Timișoara. Alături de echipa roș-albastră, fostul fotbalist a cucerit trei titluri de campion, o Cupă a României și o Supercupă.

Fostul fotbalist susține că, între Politehnica Timișoara și FCSB, există o adversitate, motiv pentru care, în 2011, nu ar fi vrut să accepte oferta venită din partea formației bucureștene. Însă, avantajele financiare, dar și cele sportive, l-au făcut să semneze cu FCSB.

„Sincer, nu am vrut să merg! A fost cam o lună în care au fost discuţii, zvonuri. Era cumva o adversitate pe care noi, la Timişoara, o aveam faţă de Steaua. Ei tot timpul sunt în lumina reflectoarelor, sunt cei mai buni din România, sunt convocaţi la echipa naţională. Cumva se crease o adversitate, am fost educaţi în direcţia asta.

Trebuia să fac pasul, era clar. Banii pe care i-am primit erau foarte buni şi trebuia să fac şi pasul, pentru că Timişoara era în Liga 2. Am aşteptat oferte din afară, nu au venit, dar am înţeles abia acum de ce nu au venit.

Era vorba despre valoare, sunt lucruri pe care le-am conştientizat despre un mijlocaş central acum câteva săptămâni. Eram conştient de unele lucruri, dar nu de toate”, a declarat Alex Bourceanu, la Look Sport.

The post Cristi Tănase și Alex Bourceanu fac din nou „echipă”! Cum au fost surprinși cei doi foști jucători ai FCSB-ului | FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă