Cristi Săpunaru, mesaj dur pentru jucătorii care nu suportă presiunea fanilor Rapidului: „Dacă vrei să joci așa, du-te la Chiajna și Voluntari”

1 lună in urmă 29

Căpitanul Rapidului Cristi Săpunaru a vorbit, duminică, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova 1948, despre presiunea pusă pe jucători din partea fanilor.

Săpunaru afirmă că suporterii ar trebui să fie mulțumiți cu rezultatele obținute până acum de formația giuleșteană, în condițiile în care echipa este nou promovată.

Totodată, el a avut o declarație tare pentru fotbaliștii care nu suportă presiunea pusă de fanii Rapidului.

Cristi Săpunaru, mesaj dur pentru jucătorii care nu suportă presiunea fanilor Rapidului: „Dacă vrei să joci așa, du-te la Chiajna și Voluntari”

Meciul Rapid – FC U Craiova se va desfășura luni și va fi difuzat la TV pe Look+, DigiSport și Telekom Sport. Totodată, cele mai tari faze se vor regăsi și în format Live Text pe ProSport.ro.

„Nu sunt apăsat, ci nu-mi spăl lucrurile prin mass-media. Dacă am ceva de discutat, discut în familie. Toată lumea știe că Rapid e o familie, începând de la fani până la ultimul jucător. Ce s-a întâmplat și ce vor să declare fanii… Asta e problema lor. Nu ne certăm cu fanii prin media.

Nu ne interesează nicio serie fără înfrângere, doar meciul contra Craiovei. Noi ducem luptă pentru salvarea de la retrogradare. Nu știu de unde a apărut asta cu clasarea în primele șase. Dacă vom putea ajunge în play-off va fi foarte bine.

Am o singură întrebare pentru cei care stau de vorbă. Dacă spunea cineva că, după etapa a 13-a, Rapidul e pe locul pe care e, cu punctele pe care le are, era mulțumită lumea? Mai spunea cineva ceva?

Fanii pot spune ce doresc, n-o să ajungi niciodată la un numitor comun. Știm ce facem zi de zi și ce putem să remediem în jocul nostru.

Dacă vrei să joci fotbal fără presiune, du-te la Chiajna și Voluntari. Serios. Te mai ceartă patronul din când în când. Dacă vrei să joci fotbal adevărat, du-te la echipele mari, unde e presiune și îți mai bagă umbrela prin gard. Ăsta e fotbalul. Ce să facem?”, a spus Cristi Săpunaru în conferința de presă desfășurată duminică.

The post Cristi Săpunaru, mesaj dur pentru jucătorii care nu suportă presiunea fanilor Rapidului: „Dacă vrei să joci așa, du-te la Chiajna și Voluntari” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă