Cristi Pustai, dezlănțuit la interviu: „Boi în negru! M-am săturat, mă scot din sărite”

3 săptămâni in urmă 29

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021, 20:59 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 21:10

Cristian Pustai (53 de ani), antrenorul de la Dunărea Călărași, a răbufnit la finalul meciului pierdut de echipa sa cu Rapid, scor 1-4. Echipa din Călărași a avut un gol valabil, anulat pe motiv de ofsaid!

Totul despre Rapid - Dunărea Călărași 4-1, AICI

În minutul 32, la 2-0 pentru Rapid, Dunărea a avut un gol anulat eronat. Cristi Bud a înscris un gol valabil, dar asistentul Adrian Vornicu a ridicat fanionul. Eronat, Bud era în poziție regulamentară! Întrebat despre acest aspect la finalul meciului, Cristian Pustai a cedat nervos. 

Cristian Pustai, după Rapid - Dunărea Călărași: „M-am săturat!”

„M-am săturat să tot zic de arbitraj. Nu am văzut, dar trebuie să ne luptăm și cu... nu zic, că îi jignesc... o culme a fizicii, e un câmp magnetic cu boii ăștia în negru. Nu știu. Uneori chiar te scot din sărite. Manieră foarte slabă de arbitraj, greșeli impardonabile pentru play-off. 

Aș veni cu caietul, cu hârtia, să discutăm fazele, dar nu sunt eu în măsură să analizez arbitrajul. Nu am făcut lucrul ăsta până acum, nu îl voi face nici de acum încolo, dar prea se adună și tot timpul sunt întrebat ce părere am avut de arbitraj. Eu nu ar trebui să vorbesc de arbitri, dar deja se adună. Suntem și noi în play-off, ne jucăm șansa cum putem”, a spus Pustai, la microfonul Digisport. 

Acesta s-a plâns și de absențele de la meciul de astăzi. Cârstocea și Alami nu au putut juca din cauza unor clauze prevăzute în contractul prin care Dunărea i-a adus de la Rapid: „Jucăm tot fără jucători. Ce să facem dacă am luat jucători nu știu cum? Nu au dreptul. E foarte greu, ce faci?”.

Golul 3 foarte, foarte ușor, ne-a scos din joc. Apoi am riscat, am încercat, dar nu am mai avut ocazii ca în prima repriză. Se va da pe teren lupta, până în ultima etapă. Lupta încă e în desfășurare, contează și locurile 3 și 4. Nu s-a desprins nimeni, e o diferență făcută repede, într-adevăr, dar încă mai sunt meciuri.
- Cristian Pustai, antrenor Dunărea Călărași

Mai multe știri din Liga 2:

Fanii Petrolului, dezlănțuiți după o nouă înfrângere: „Gașcă de netrebnici! Ori ați vândut meciul, ori sunteți proștii ligii secunde”

„M-aș bucura din tot sufletul să promovăm alături de Rapid” » Interviu cu Mircea Bornescu, team-manager FC U Craiova: ce le transmite suporterilor

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă