Cristi Pustai, dărâmat după eșecul rușinos cu Rapid: „Păcat de munca noastră!” Dunărea Călărași riscă să rateze play-off-ul în ultima clipă

3 săptămâni in urmă 1

Cristi Pustai s-a plâns de problemele avute cu pandemia de coronavirus, după eșecul rușinos suferit de Dunărea Călărași cu Rapid, 0-4. Antrenorul este la prima înfrângere în 2021, iar Dunărea va avea meci greu în ultima etapă din sezonul regulat, cu Viitorul Târgu Jiu.

Ariel Lopez (min2 – autogol), Adrian Bălan (19, 67) și Hlistei (min.72) au marcat pentru giuleștenii lui Mihai Iosif. „Fac orice numai să câștigăm, alerg, bag și alunecări!”, a reacționat antrenorul Rapidului după partidă.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cristi Pustai, dărâmat după eșecul rușinos cu Rapid: „Păcat de munca noastră!” Dunărea Călărași riscă să rateze play-off-ul în ultima clipă

„Până am intrat pe ultima sută nu am avut probleme cu covid-ul, din păcate în ultimele etape avem, dar nu cred că asta este cauza… Nici nu mai știu câți sunt pozitivi. Unii au fragemente sau cum îi zice. Dar nu asta contează. Am încercat să intrăm în joc, dar se întâmplă.

Eu înțeleg că e dur, pentru că nu am pierdut anul ăsta și nu am luat atâtea goluri cam de mult. Noi speram azi să rezolvăm această problemă a calificării. Dar, dacă ne câștigăm meciul de acasă, suntem în play-off.

Eu cred că nu o să conteze golaverajul. Contează punctele, mai este un meci. Este păcat de munca noastră de un an de zile. Mai este un meci și vedem. Toate cele 11 echipe au șanse. Până la ultima etapă se va juca”, a declarat Cristi Pustai la finalul partidei.

RAPID – DUNĂREA CĂLĂRAȘI 4-0

Rapid: H. Moldovan – Goge, Nastos, Dandea (cpt.), Finica – R. Lazăr (R. Costin 35′), Bg. Barbu (Jorza 73′) – Sefer, R. Ilie (Pănoiu 73′), Hlistei (Oct. Ursu 79′) – Ad. Bălan (Al. Ioniță 79′)
Rezerve neutilizate: Drăghia – Florică, Zunic, Drăghiceanu
Antrenor: Mihai Iosif

Dunărea Călărași: Began – Andr. Rus, Bg. Șandru (cpt.), A. Lopez (Bedea 46′), C. Petre (Sălceanu 46′) – Cr. Pușcaș, R. Crișan – Țenea (Fotescu 46′), Ciucur, S. Sava (Bud 32′) – Val. Alexandru
Rezerve neutilizate: Krell – Calu, I. Sîrbu, Andr. Dobre, Acolatse
Antrenor: Cristian Pustai

The post Cristi Pustai, dărâmat după eșecul rușinos cu Rapid: „Păcat de munca noastră!” Dunărea Călărași riscă să rateze play-off-ul în ultima clipă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă