Cristi Pulhac știe de ce s-a produs ruptura între Bălgrădean și CFR Cluj: „Automat se întâmplă asta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Fostul jucător al lui Dinamo Cristi Pulhac a vorbit la PorSport LIVE despre ruptura dintre portarul Cristi Bălgrădean și conducerea lui CFR Cluj, după revenirea lui  Giedrius Arlauskis în Gruia.

Fostul fotbalist a fost coleg cu Bălgrădean la Dinamo, în urmă cu mai mulți ani. Acum, Pulhac spune că cel mai probabil totul a plecat după revenirea lui Arlauskis la campioana României, fiindu-i pus în pericol postul de titular.

Cristi Pulhac spune de ce s-a produs ruptura dintre CFR și FCSB

„Probabil s-a supărat, automat te superi când îți aduce unul care să te înlocuiască sau unul care să îți fie rezervă. Și mie mi s-au adus. Era Pașcovici care a terminat pe locul 2 atunci, aveau o echipă senzațională și mi l-a adus… eram mai rău atunci, nu m-a stresat.

Concurența e benefică. Foarte benefică, te ajută și pe tine”, a spus Cristi Pulhac la ProSport LIVE.

Cutremur la CFR Cluj! Cristi Bălgrădean, OUT din lot pentru meciul cu FCSB

Cristi Bălgrădean nu face parte din lot pentru derby-ul de vineri, deși nu mai este accidentat, iar portarul venit cu scandal în Gruia mai are șanse mici să apere porta grupării din Gruia.

Litunianul Arlauskis a revenit la echipa alături de care a cucerit trei titluri de campion al României și o Supercupă. După aducerea acestuia, portarul Cristi Bălgrădean este practic istorie pentru CFR Cluj, dovadă că n-a apărut nici măcar pe banca de rezerve, la derby-ul cu FCSB.

„Mi-am dat seama imediat de ce au câștigat trei titluri consecutive. Și sper ca și eu să pun umărul la noile trofee. Dacă nu s-a putut să iau titlul cu Steaua, atunci o să o fac cu CFR, să iau al patrulea, de ce nu al cincilea la rând din vitrina CFR-ului. Două la rând”, spunea recent Cristi Bălgrădean, care nici nu s-a gândit că ardelenii vor ajunge să nu-l includă nici măcar în lot cu FCSB.

Cristi Bălgrădean este apt de joc pentru partida cu CFR Cluj, însă conducerea campioanei, nu antrenorul Edi Iordănescu, a decis să nu-l includă în lot și să-l titularizeze în premieră pe Giedrius Arlauskis, revenit în iarnă în Gruia după experiența de la Al Shabab, scrie Digi Sport.

The post Cristi Pulhac știe de ce s-a produs ruptura între Bălgrădean și CFR Cluj: „Automat se întâmplă asta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă