Cristi Ganea, absolut fabulos! Românul a reușit o dublă pentru Aris și a reamintit de supranumele Roberto Carlos | VIDEO

1 lună in urmă 5

Cristi Ganea este omul momentului în Grecia. Fostul fundaș stânga al celor de la Viitorul a reușit o dublă cu Atromitos Atena, în etapa a 24-a a campionatului Greciei. Primul gol a fost o adevărată bijuterie, care amintește de supranumele pe care l-a primit în tricoul echipei lui Gică Hagi, Roberto Carlos.

Cristi Ganea are parte de cele mai frumoase momente de la venirea în Grecia. Fundașul stânga al celor de la Aris Salonic a avut o zi memorabilă în meciul cu Atromitos Atena. Românul a reușit o dublă, iar unul dintre goluri a fost o adevărată bijuterie.

Cristi Ganea a ajuns în campionatul din Grecia în august 2020, lăsat liber de contract de spaniolii de la Athletic Bilbao.

Cristi Ganea, gol fabulos! Românul a reușit o dublă pentru Aris și a reamintit de supranumele Roberto Carlos

Cristi Ganea a început jocul ca titular și a deschis scorul în minutul 22 cu o torpilă de la 25 de metri. Mingea, expediată în stilul Roberto Carlos, s-a dus direct în vinclul porții adverse. (VIDEO AICI)

Cristi Ganea a reușit și cel de-al doilea gol în minutul 65.

Aris a câștigat cu 3-0 meciul cu Atromitos și este pe locul 2 în Grecia, cu 47 de puncte. În urma victoriei di naceadtă etapă, Aris și-a depăși în clasament marea rivală, PAOK, care are doar 46 de puncte.

Ce spunea Kapetanos despre Cristi Ganea

Pantelis Kapetanos, fost fotbalist important la CFR Cluj și FCSB, a vorbit despre viitorul său în fotbal și susține că plănuiește să se întoarcă în România, din postura de antrenor. Fostul atacant a vorbit și despre fotbalul din Grecia, dar și despre Cristi Ganea:

„Aici fotbalul a revenit numai în prima ligă, iar liga a doua are o lună de când a început campionatul. În rest, nu joacă nimeni, nici antrenamente nu se fac. Mi se pare foarte rece. Nu pot să stau să văd un joc la televizor. Ultimul joc a fost AEK – Aris, un derby. La pauză am schimbat.

Aris, anul ăsta, are o echipă foarte bună. Acum e pe locul 2. Cu primul loc s-a terminat, Olympiakos a câştigat deja campionatul, e mult prea sus. Ganea e ok. Nu e aşa cum vreau eu să îl văd, dar joacă. La AEK, acolo sunt nişte probleme cu echipa. Acum a venit şi Manolo Jimenez şi încearcă să facă echipa mai bună, să dea încredere la jucători. Dar anul ăsta nu mai este acel AEK care a fost înainte”, a mai spus Pantelis Kapetanos.

The post Cristi Ganea, absolut fabulos! Românul a reușit o dublă pentru Aris și a reamintit de supranumele Roberto Carlos | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă