Cristi Dumitru s-a transferat la FC Argeș, însă este cu gândul la FCSB: „De asta am venit!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Cristi Dumitru, extrema lui FCSB, a fost împrumutat la FC Argeș până la finalul sezonului. Acesta a vorbit, în exclusivitate, pentru ProSport, despre obiectivul pe care îl are, dar și despre motivul pentru care nu a reușit să se impună la FCSB.

Cristi Dumitru (19 an)i este un produs al academiei lui FCSB.

Acesta a prins șase partidei în tricoul formației roș-albastre, în acest sezon.

Cristi Dumitru s-a transferat la FC Argeș, însă este cu gândul la FCSB

Cristi Dumitru este unul dintre cei mai promițători tineri jucători români, iar acesta și-a demonstrat talentul în puținele meciuri jucate pentru prima echipă a lui FCSB.

Întrebat dacă obiectivul său este să ajungă să se impună la FCSB, Cristi Dumitru a răspuns: „Bineînțeles, pentru că sunt jucătorul Stelei (n.r. FCSB) și de asta am venit, să joc și să mă întorc mai puternic și, de ce nu, să rămân cât mai mult, să joc”.

Cât despre motivul pentru care nu a reușit să rămână la FCSB și să joace mai multe meciuri, tânărul fotbalist a spus: „Sunt jucători foarte buni, Dennis Man, Coman, Tănase, jucători de loturi naționale și e greu, deocamdată”.

Gigi Becali l-a desființat după remiza cu FC Botoșani

Deși l-a comparat pe Cristi Dumitru cu Sergio Aguero, Gigi Becali și-a schimbat rapid părerea despre tânărul jucător după remiza cu FC Botoșani, scor 1-1. Dumitru fusese trimis pe teren în minutul 54, în locul lui Florinel Coman, dar prestația sa nu s-a ridicat la nivelul celei din partida cu Dinamo.

„Coman a jucat bine, n-ai ce să-i zici. Dar l-a băgat pe Cristi Dumitru ăla, care are calitate, dar fuge de joc. N-a prins vreo minge. Trebuie să te întâlneşti cu mingea. El fuge de minge. Nu mi-a plăcut nici Man, a jucat din valoare doar. Tănase trebuia să marcheze la ocazia aia. Trebuia să dea gol”, a spus Gigi Becali, la plecarea de la stadion.

The post Cristi Dumitru s-a transferat la FC Argeș, însă este cu gândul la FCSB: „De asta am venit!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă