Cristi Borcea, transformare totală! Cum arată fostul șef de la Dinamo după ce a apelat la medicul estetician! I-a lăsat pe toți cu gura căscată la ultima apariție în public | FOTO

3 luni in urmă 24

Cristi Borcea a recunoscut că acordă multă atenție aspectului fizic, iar fostul șef de la Dinamo arată cu totul diferit de când a apelat la medicul estetician.

Ultima apariție a fostului acționar de la Dinamo București a uimit pe toată lumea, inclusiv pe finul său Cristi Bobar, fost oficial al echipei din Ștefan cel Mare.

Cristi Borcea a trecut printr-o transformare radicală în perioada în care a stat în spatele gratiilor, iar fostul acționar de la Dinamo a ieșit complet schimbat din închisoare.

Cristi Borcea, transformare totală de când a ieșit din închisoare

Acesta a apelat la medicul estetician pentru a-și face o serie de modificări în zona feței, iar de când a ieșit din închisoare folosește tot felul de creme și măști pentru îngrijirea tenului, lucru recunoscut chiar de el.

Cristi Borcea a reușit să surprindă pe toată lumea cu ultima lui apariți. Finul său, Cristi Bobar, a postat pe contul de Facebook o poză cu fostul acționar de la Dinamo, iar acesta este complet schimbat. Ajuns la 50 de ani, Cristi Borcea arată mai bine față de de perioada în care avea 40 de ani, iar toate acestea datorită faptului că s-a lăsat pe mâna medicului estetician.

Totodată, Cristi Borcea a avut grijă și de siluetă. Acesta a slăbit câteva kilograme  și arată mult mai bine, lucru care l-a surprins și pe Cristi Bobar, cel care a postat pe contul său de Facebook poza cu afaceristul căsătorit cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, dependent de ritualurile de îngrijire a tenului

În urmă cu câteva zile, Cristi Borcea dezvăluia cum se menține în formă și cum are grijă de tenul său. Afaceristul recunoștea că e dependent de măștile pentru față și de ritualuril de îngrijire a tenului.

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac.

Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente”, a mai spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea înainte să apleze la medicul estetician

The post Cristi Borcea, transformare totală! Cum arată fostul șef de la Dinamo după ce a apelat la medicul estetician! I-a lăsat pe toți cu gura căscată la ultima apariție în public | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă