Cristi Borcea știe ce o poate salva pe Dinamo. „Asta e singura șansă!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 22

Cristi Borcea a vorbit pentru ProSport LIVE despre situația de la Dinamo și a transmis cum se poate salva gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Fostul acționar al grupării din „Groapă” recunoaște că încă este aproape de Dinamo, chiar dacă nu mai dorește să se implice foarte mult la trupa „câinilor”.

Afaceristul este de părere că pe Dinamo o poate salva doar construirea unui nou stadion în „Ștefan cel Mare” și a explicat de ce a ajuns la această concluzie.

Cristi Borcea știe ce o poate salva pe Dinamo

Mai mult, Cristi Borcea susține că în perioada în care el o finanța pe Dinamo formația din „Ștefan cel Mare” pierdea cel puțin 15 puncte sezon de sezon din cauza faptului că nu avea un stadion modern.

„Eu am crescut în galerie, m-am născut și am crescut cu Dinamo. Mă uit și urmăresc, poate nu cu intensitatea din trecut, dar sunt cu gândul și inima la Dinamo. Sperăm ca anul acesta să intre și Dinamo în refacere și să facă un stadion care să ne facă mândri. Să construiască o echipă puternică, dar cel mai important e acest stadion.

Dinamo va avea un plus și o să fim ca în 2010, când am fost echipa deceniului. Eu sper să vină cât mai mulți oameni lângă Dinamo și să se facă o echipă competitivă. Singura șansă a lui Dinamo este acest stadion. Eu am fost și Dinamo pierdea în jur de 15-20 de puncte din cauza stadionului. Uitați-vă la Rapid…. Datorită stadionului, atmosferei au ajuns unde au ajuns”, a spus Cristi Borcea la ProSport LIVE.

The post Cristi Borcea știe ce o poate salva pe Dinamo. „Asta e singura șansă!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă