Cristi Borcea și-a scos fiul în oraș! Cum s-a relaxat fostul acționar de la Dinamo alături de Patrick | EXCLUSIV GALERIE FOTO

1 lună in urmă 1

Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, a profitat de vremea frumoasă și și-a scos fiul în oraș.

Dinamovistul a declarat în nenumărate rânduri că nu se gândește la o revenire în fotbal și că preferă să petreacă mai mult timp alături de Valentina Pelinel și copiii lor.

Totuși, acesta nu îl neglijează nici pe Patrick, fiul cel mai mare al lui Cristi Borcea, în vârstă de 23 de ani.

Cristi Borcea și-a scos fiul în oraș

Cei doi au fost surprinși la o terasă din Capitală, bucurându-se de soare, după ce la începutul acestui an atât Cristi, cât și Patrick Borcea au fost infectați cu COVID-19.

Aceștia s-au afișat relaxați, cu zâmbetul pe buze și au consumat doar băuturi non-alcoolice. Patrick a fost destul de distras de telefon în decursul întâlnirii.

Cristi Borcea s-a deplasat prin oraș tot cu mașina lui preferată, un Audi A8, despre care chiar spunea în trecut că este autovehiculul în care se simte cel mai confortabil.

„Eu am avut extrem de multe maşini de la Audi, care rămân preferatele mele. Am avut şi BMW înainte, am şi Mercedes, dar cel mai bine mă simt în A8-ul meu. În Maybach mă ia cu ameţeală, pe cuvânt! Nu-mi place, nu mă simt foarte bine”, spunea Cristi Borcea, pentru Libertatea, în urmă cu doi ani.

În urmă cu o lună și jumătate, Patrick Borcea a petrecut o vacanță de lux în Dubai, alături de Cosmin Olăroiu, fiul antrenorului și Ionuț Luțu. Aceștia au fost surprinși împreună în aeroport. Dani Olăroiu este bun prieten cu fiul lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea dă moda! Fostul acționar de la Dinamo, apariție cool la birou! Dinamovistul nu își neglijează afacerile | FOTO & VIDEO EXCLUSIV

The post Cristi Borcea și-a scos fiul în oraș! Cum s-a relaxat fostul acționar de la Dinamo alături de Patrick | EXCLUSIV GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă