Cristi Borcea n-a mai rezistat! A pus mâna pe telefon și a propus noul selecționer al României: ”N-ar trebui să fie el soluția câștigătoare?”

2 săptămâni in urmă 27

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 10:29

70 citiri

 ”N-ar trebui să fie el soluția câștigătoare?”

Fostul acționar dinamovist Cristi Borcea s-a alăturat personajelor din fotbal care și-au dat cu părerea privind situația de la echipa națională, rămasă fără selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi.

Cristi Borcea a ținut neapărat să-și exprime gândurile, el intervenind într=o emisiune televizată, la DigiSport, fără a fi contactat în prealabil.

„Ne gândim pe cine să aducem, dar Pițurcă ne-a calificat de patru ori, cu Mihalcea, cu Florentin Petre, cu Dorin Goian. Cine să vină? Nu mai sunt antrenori și nu mai sunt nici acele echipe. Când ne calificam, erau trei echipe în primăvara europeană.

Eu zic că cei de la Federație ar trebui să facă un efort, să lase orice dispută. Dacă ultimele calificări le-am obținut cu Pițurcă, n-ar trebui să fie el soluția câștigătoare? Primul cu care ar trebui să se stea de vorbă e Pițurcă. Am adus 20 de antrenori, însă doar Pițurcă ne-a calificat”, a spus Borcea, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citeste si:

Cine e antrenorul gata să preia naționala dacă pleacă Mirel Rădoi

Mirel Rădoi anunța în urmă cu o lună că va părăsi echipa națională, chiar dacă o va califica la barajul pentru Mondiale. Între timp, selecționerul s-a mai răzgândit și a lăsat...

Propunere inedită pentru alegerea noului selecționer al României

România a rămas fără selecționer, după plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională. Cum ultimele experimente, gen Christoph Daum, Cosmin Contra și Mirel Rădoi au fost eșecuri,...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă