Cristi Borcea, explicație fabuloasă în fața lui Mircea Dinescu. De ce nu joacă bine fotbaliștii lui Dinamo: „Dacă nu ai cașcaval, nu ai nici șoricei”

3 săptămâni in urmă 7

Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, la un punct de zona roșie a clasamentului, iar Cristi Borcea (51 de ani) crede că trupa din Ștefan cel Mare trece prin această perioadă neagră pentru că jucătorii primesc salarii foarte mici.

Fostul finanțator al „câinilor” a fost invitat la emisiunea „Poezie și delicatețuri”, prezentată de Mircea Dinescu.

Cristi Borcea, explicație fabuloasă în fața lui Mircea Dinescu. De ce nu joacă bine fotbaliștii lui Dinamo

Borcea a analizat diferențele salariale din perioada în care acesta se afla în acționariatul lui Dinamo și din prezent. Borcea a mai spus că Dinamo are nevoie urgentă de un nou stadion, mai ales că pentru rivalele din București s-au construit arene ultramoderne.

„Eu am ieșit în 2012, după ce am câștigat Cupa României. Noi când terminam pe locul 2 aveam probleme cu suporterii, săreau pe gard. Pentru noi, locul 2 era rușinos. Dinamo trece printr-o criză. Eu am trăit-o pe pielea mea cu Cornel Dinu în 1995. Dacă nu era nea Cornel, Dinamo era desființată. S-au făcut stadioanele Steaua și Rapid.

Dinamo are un stadion din 1948. Dinamo trăiește din cotizațiile suporterilor. Dinamo are nevoie de un stadion al ei. Noi am continuat tradiția. Am schimbat jucătorii, dădeam 400-800 de mii pe an. Acum dacă îi dai 2000, de 2000 joacă. Totul se învârte în jurul cașcavalului. Dacă nu ai cașcaval, nu ai nici șoricei”, a spus Cristi Borcea în dialogul cu Mircea Dinescu.

The post Cristi Borcea, explicație fabuloasă în fața lui Mircea Dinescu. De ce nu joacă bine fotbaliștii lui Dinamo: „Dacă nu ai cașcaval, nu ai nici șoricei” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă