Cristi Borcea, dezvăluiri din trecutul lui Dinamo: ”Dănciulescu plângea în vestiar!”

2 săptămâni in urmă 15

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Cristi Borcea este încrezător că Mircea Rednic va reuși să o aducă pe Dinamo pe linia de plutire și să o salveze de retrogradare.

Cristi Borcea, dezvăluiri din trecutul lui Dinamo: ”Dănciulescu plângea în vestiar!”

Totuși, fostul președinte executiv al ”câinilor” a spus care este marea problemă a lui Dinamo, lipsa unui stadion de clasă europeană. Borcea este convins că, până când acest lucru nu se va schimba, ”blestemul” care planează asupra lui Dinamo nu va fi ridicat, iar ”câinii” vor rămâne în ”moarte clinică”.

Totuși, odată cu venirea lui Mircea Rednic, Dinamo a făcut un pas important, este de părere Cristi Borcea, dar mai trebuie ca antrenorul să formeze un lot puternic de jucători. Fostul oficial de la Dinamo a mărturisit că în vremea când Dinamo avea unul dintre cele mai puternice loturi din primul eșalon al României, oficialii clubului duceau o adevărată luptă cu suporterii din acest motiv.

Cristi Borcea l-a dat exemplu chiar pe Ionel Dănciulescu, cel care, în 2002, bifa transferul de la Steaua București la Dinamo, și era privit cu reticență de către suporteri. Borcea a mărturisit că, din acest motiv, Dănciulescu plângea în vestiar.

Am încredere în Mircea Rednic că după perioada de iarnă va reuși. Dinamo nu cred că va retrograda, dar Dinamo, fără stadion, nu are niciun viitor, e în moarte clinică. Noi așa am fost blestemați tot timpul, și cu Liga Campionilor și cu stadionul.

Mai trebuie să ieșim din insolvență și ne mai trebuie echipă. Când aveam două echipe, eram înjurați. Trei sau patru ani a trebuit să mă lupt cu suporterii pentru Dănciulescu. Nu știți prin ce a trecut el. Plângea în vestiar”, a declarat Cristi Borcea la Fotbal Club.

Cristi Borcea, propunere pentru postul de selecționer lăsat liber de Mirel Rădoi

FRF caută selecționer după ce contractul lui Mirel Rădoi s-a încheiat după ultimul meci din preliminarii și ratarea calificării la Campionatul Mondial de anul viitor.

Un fost conducător din fotbalul românesc crede că există o singură soluție pentru postul de selecționer - Cristi Borcea îl susține pe Victor Pițurcă pentru un nou mandat.

Normal și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor, dar Hagi nu poate lăsa proiectul de la Constanța. Am zis că Hagi e nebun când a zis că 20 de ani nu mai obținem performanțe.

Dar înaintea lor și a oricărui antrenor, primul ar fi Victor Pițurcă, am adus 20 de antrenori, singurul care ne-a calificat a fost Victor Pițurcă.

E o propunere normală, să lăsăm ranchiuna, trebuie să ai o discuție cu el. E prima opțiune. FRF trebuie să facă lista de 3 antrenori, așa făceam și eu la Dinamo”, a declarat Cristi Borcea într-o intervenție la Fotbal Club.

Etichete: liga 1 , dinamo , mircea rednic , ionel danciulescu , cristi borcea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă