Cristi Borcea, dezvăluiri de senzație despre Dorin Semeghin și Adrian Cristea: „Hai că e groasă! Plecam la 2-3 dimineața” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 25

Cristi Borcea a trăit multe episoade grele la Dinamo, mai ales că în „Ștefan cel Mare” au jucat și fotbaliști cu mari probleme în viața extrasportivă, precum Gabi Tamaș sau Dorin Semeghin.

Invitat la ProSport Live, Borcea și-a adus aminte ce îi transmitea lui Adrian Cristea și cum a reacționat atunci când Dorin Semeghin a intrat cu mașina într-un hotel cunoscut din București.

Fostul finanțator exclude să mai facă vreodată parte din conducerea lui Dinamo, dar se gândește la o posibilă apariție a fiului său în „Ștefan cel Mare”, pe care l-ar susține dacă el își va dori să urmeze acest drum.

Cristi Borcea, amintiri de senzație cu Semeghin și Tamaș: „Plecam la 2-3 dimineața!”

Cristi Borcea a recunoscut că a fost fascinat de talentul lui Adrian Cristea și a subliniat la ProSport Live cum reușea să-și motiveze jucătorii înaintea marilor meciuri ale lui Dinamo.

„Aveam probleme cu Cristea. Îi ceream să se concentreze… ce fotbalist, calități extraordinare. Îi mai duceam prin baruri, îi duceam peste tot. Ei erau motivați doar dacă le dădeai bani. Am avut un sprijin foarte mare de la Victor și Giovanni Becali. Erau impresarii fotbaliștilor și mergeam după ei prin discoteci, prin baruri, peste tot.

Aveam multe probleme cu Tamaș, Bărcăuan, Semeghin, dar ei erau și fotbaliști. Când a intrat Semeghin cu mașina în hotel, la fel cu Tamaș când l-a bătut pe unu care striga de Steaua, eu îl sunam pe Victor. «Victore, hai că e groasă!» Plecam la 2-3 dimineața…”, a spus Cristi Borcea la ProSport LIVE.

The post Cristi Borcea, dezvăluiri de senzație despre Dorin Semeghin și Adrian Cristea: „Hai că e groasă! Plecam la 2-3 dimineața” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă