Cristi Borcea anunță: vrea să facă al zecelea copil! Dezvăluie cum a făcut conceput patru urmași când era la închisoare

3 săptămâni in urmă 17

Cristi Borcea vrea să facă al zecelea copil și de asemenea dezvăluie cum a făcut conceput patru urmași când era în detenție. Fostul conducător al lui Dinamo are nouă copii cu patru femei.

Cristi Borcea e acum, la 51 de ani, alături de Valentina Pelinel.

Omul de afaceri e invitatul lui Mircea Dinescu la emisiunea „Poezie și delicatețuri”, show ce va fi difuzat duminică, 18 aprilie, la Prima TV.

Cristi Borcea vrea să facă al zecelea copil

Borcea a dezvăluit că-și dorește să facă al zecelea copil, dar și că după gratii, unde a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” și într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri, a citit mult și intenționează să scrie o carte autobiografică. „În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii” îl anunță Cristi Borcea pe Mircea Dinescu. Totodată, în trecut, la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, fostul acționar al lui Dinamo atingea subiectul familiei: „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”.

Cristi Borcea, nouă copii cu patru femei

Cristi Borcea are nouă copii în prezent, concepuți cu patru femei. Ține legătura cu toți și le ajută financiar pe toate cele care i-au dăruit urmași. Cu prima soție, Mihaela, are trei copii: Patrick (22 ani), Melissa (17 ani) și Angelo (17 ani). Cu a doua nevastă, Alina Vidican, are doi copii: George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani).

Borcea, în timpul mariajului cu Alina Vidican, a avut o legătură amoroasă cu o avocată, Simona Dana Voiculescu. Femeia a născut o fetiță, pe Andreina Carolyn Christine.

Alături de soția actuală, Valentina Pelinel, ex-conducătorul roș-albilor are trei copii: un băiat, Milan (4 ani), și gemenele Rania și Indira (1 an si zece luni).

 

 

 

The post Cristi Borcea anunță: vrea să facă al zecelea copil! Dezvăluie cum a făcut conceput patru urmași când era la închisoare appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă