Cristi Borcea, amintiri geniale cu Cornel Dinu: „Umblam numai cu cash-ul! «Dă-mi 15.000 încoace» și m-a înjurat”. Ce a făcut Mister cu banii fostului finanțator de la Dinamo

4 săptămâni in urmă 9

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, își amintește perfect primele momente petrecute în „Ștefan cel Mare”, alături de Cornel Dinu, omul de la care a învățat foarte multe.

Recent, Cristi Borcea a povestit în cadrul unei emisiuni televizate cum l-a „îmbrăcat” Cornel Dinu în valoare de 15 mii de euro dintr-un foc.

De asemenea, omul de afaceri a explicat că Mister a fost cel care a încercat să îl culturalizeze, plimbându-l prin Europa și prezentându-i istoria celor mai importante obiective turistice.

Cristi Borcea, amintiri cu Cornel Dinu de pe vremea când erau la Dinamo

Cristi Borcea își amintește perfect primul cantonament alături de Dinamo, în calitate de director de marketing. Acesta a dezvăluit că fostul mare jucător și antrenor al „câinilor” i-a cerut nu mai puțin de 15 mii de euro, din cei 20 de mii pe care Cristi Borcea îi avea la el, și i-a reînnoit garderoba.

„Am venit prima dată ca director de marketing, mă luase ‘nea Cornel Dinu. E diferenţă mare între mine şi ‘nea Cornel Dinu. Eu mai am momente de rătăcire când mai citesc o carte-două, ‘nea Cornel e constant.

Când am fost prima dată cu ‘nea Cornel, în ’95, în cantonament cu Dinamo, mă întreabă ‘nea Cornel: «Câţi bani ai la tine?». Eu i-am zis că 20.000 de dolari. (n.r. Umblai cu cash-ul la tine?) Numai cu cash-ul. Dacă am fost gestionar de butelii, cu ce să umblu?
«Dă-mi 15.000 încoace» și m-a luat şi m-a înjurat, «ţăran», dar s-a dus şi mi-a luat costume, ciorapi, pardesie. Eram îmbracat sport…

‘Nea Cornel m-a luat să-mi arate Fontana di Trevi, ce ştiam eu atunci? La Roma mi-a explicat toată istoria, pe jos, îmi curgea sânge din picioare. 4-5 ore noaptea…”, a spus Cristi Borcea, la Prima TV.

The post Cristi Borcea, amintiri geniale cu Cornel Dinu: „Umblam numai cu cash-ul! «Dă-mi 15.000 încoace» și m-a înjurat”. Ce a făcut Mister cu banii fostului finanțator de la Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă