Cristi Borcea a tras concluzia: „FCSB e Steaua!” Cum îl apără pe Gigi Becali: „Erau desființați!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 28

Cristi Borcea îl apără pe Gigi Becali și consideră că FCSB este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Invitat la ProSport Live, fostul acționat al lui Dinamo a avut cuvinte de laudă pentru Gigi Becali și a subliniat că Dinamo „s-a bătut” doar cu Steaua.

Comandantul Ștefan Răzvan Bichir a transmis că CSA Steaua este dispusă să colaboreze cu toate cluburile și structurile sportive care își arată interesul să închirieze stadionul. În aceste condiții, nu este exclus ca FCSB să joace meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Ghencea.

Cristi Borcea sare în apărarea lui Gigi Becali: „FCSB e Steaua!”

Cristi Borcea l-a lăudat pe Gigi Becali penprotru investițiile de la FCSB și a explicat de ce clubul din Liga 2 n-ar trebui să dețină palmaresul clubului de tradiție din Ghencea.

Tonul rivalității dintre Rapid și FCSB a fost dat recent chiar de către fundașul giuleștean Alexandru Dandea, imediat după victoria de la Pitești, cu FC Argeș, scor 1-0. Jucătorul de 33 de ani i-a catalogat pe roș-albaștrii din prima ligă drept „o echipă nou înființată”.

„Noi când ne băteam din 1998 la campionat cu cine ne-am bătut? Nu cu Steaua? Noi tot timpul ne-am bătut cu Steaua. Cei rău intenționați zic altfel. Erau desființați dacă nu era Becali. Cine băga banii ăștia?

El s-a săturat, la fel ca și mine, de presiunea suporterilor. Să vedeți cum este… E ușor să îți dai cu părerea, dar când bagi milioane nu prea mai e așa ușor. FCSB e Steaua. Păi noi cu cine am jucat până atunci, nu cu Steaua? A fost numai în Liga 1”, a spus Cristi Borcea, la ProSport Live.

The post Cristi Borcea a tras concluzia: „FCSB e Steaua!” Cum îl apără pe Gigi Becali: „Erau desființați!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă