Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova. Versurile care l-au cucerit pe fostul şef al lui Dinamo VIDEO

1 săptămână in urmă 9

Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova. Acţionar al lui Dinamo între 1995 şi 2012, Cristi Borcea a apelat la Jean de la Craiova să-i compună o manea, imediat după titlul din 2007, care este, de altfel, şi ultimul cucerit de „câinii roşii”.

Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova

Alte Articole

Manelistul i-a făcut pe plac şefului de la Dinamo, iar ersurile au devenit extrem de cunoscute. „Vine, vine Borcea cu spartanii / Fug toți miliardarii / Vine, vine Borcea să ia cupa să distrugă Europa / Vine, vine Borcea cu spartanii / Și distruge toți dușmanii / Și mai are acum un singur dor, Liga Campionilor”, au fost versurile din maneaua lui Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova se face actor în India: „Voi pleca la Bollywood, unde voi juca într-un film”

Jean de la Craiova a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” ce s-a întâmplat în 2007 şi cum a dat şi o lovitură financioară. „Când primeși o comandă, plătești! A fost nu mult, dar a fost! Nu e zgârcit, dar fiind și eu înfocat, suporter, nu puteam să-i spun atât vreau. Cred că i-ar trebui o melodie cât mai curând și echipei actuale, poate le poartă noroc. Un imn să-i îndemne și o să vezi că intră să joace în Champions League. Ceva, ceva mi-a dat, dar cred că a fost frumoasă melodie, le-a plăcut, le-a purtat noroc. Am fost întrebat cu ce echipă țin, cu echipa națională. Să fii român din cap până în picioare!”, a declarat Jean de la Craiova.

Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare: „Am vrut să iau toate medicamentele”

Cristi Borcea continuă să fie unul dintre cei mai bogați români. A încheiat anul 2020 cu o avere de aproximativ 82 de milioane de euro. Afaceristul a declarat, de mai multe ori, că nu va reveni în fotbal, dar că este posibil ca fiul său cel mare, Patrick Borcea, să intre în acționariatul lui Dinamo.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă