Cristi Bobar știe care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Ionuț Negoiță la Dinamo: „Nu a găsit un manager căruia să-i dea continuitate!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 luni in urmă 26

Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo și actual președinte la CSM Reșița, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre cea mai mare greșeală pe care Ionuț Negoiță a făcut-o la Dinamo.

Clubul Dinamo a fost preluat, în această vară, de la Ionuț Negoiță, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era Negoiță.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu nouă puncte obținute, după 11 meciuri jucate.

Cristi Bobar știe care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Ionuț Negoiță la Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” este de părere că cea mai mare greșeală făcută de Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a fost că nu a găsit un manager în care să aibă încredere.

„Cea mai mare greșeală din era Negoiță este că nu a găsit un manager căruia să-i dea continuitate. Dintre toți, singurii care au avut putere deplină a fost domnul Anghelache (n.r. Constantin Anghelache), Alexandru David și Bogdan Bălănescu. Cred că s-a greșit că nu și-a găsit un om în care să aibă încredere”, a declarat Cristi Bobar, la ProSport Live.

ionuț Negoiță a patronat-o pe DInamo în perioada 2013-2020.

Ce îl nemulțumește pe Cosmin Contra la Dinamo

Cristi Bobar susține că antrenorul Cosmin Contra este nemulțumit că un club de talia lui Dinamo nu dispune de un medic. Fostul oficial de la clubul bucureștean susține că va fi un haos total la Dinamo, dacă Cosmin Contra va pleca.

„Nu se poate ce se întâmplă la Dinamo ca o parte din conducere să stea la Săftica și o parte la Rin. Să nu se discute, să nu se comunice… nu se poate. Îmi pare rău pentru suporteri, pentru ce fac, adună bani, ceea ce fac ei e unicat și chiar se adună sume frumoase.

Am vorbit cu Contra ieri și era foarte supărat. Era foarte dezamăgit că nu are doctor. Cum să nu ai doctor la echipă. Eu vă spun, dacă Cosmin Contra pleacă de la Dinamo, e groasă rău de tot, pentru că sunt foarte mulți străini. Dacă va veni un antrenor nou, va fi foarte greu să-i țină în frâu. Este incredibil! Pentru binele lui Dinamo ar fi să facă tot posibilul să-l țină pe Cosmin. În momentul plecării lui va fi haos total”, a spus Cristi Bobar.

The post Cristi Bobar știe care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Ionuț Negoiță la Dinamo: „Nu a găsit un manager căruia să-i dea continuitate!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă