Cristi Bobar, despre erorile de arbitraj ale lui Sebastian Colțescu. „Nu cred că FCSB avea nevoie de ajutor, dar așa e pe primul loc!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

3 luni in urmă 11

Cristi Bobar, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre erorile de arbitraj de la meciul jucat de FCSB cu Gaz Metan.

Gaz Metan a fost învinsă de FCSB în etapa a 11-a, scor 2-3, după ce Octavian Popescu a obținut un penalty controversat, iar Cristi Bobar este de părere că Sebastian Colțescu a avut un arbitraj slab.

Cristi Bobar crede că s-a greșit în favoarea FCSB-ului, chiar dacă gruparea roș-albastră nu ar fi avut nevoie de ajutorul arbitrajului.

Cristi Bobar, despre erorile de arbitraj ale lui Sebastian Colțescu din meciul Gaz Metan – FCSB 2-3

„Nu cred că avea nevoie de ajutorul arbitrului, dar cu ajutorul arbitrului e pe primul loc acum. A fost o greșeală și e dureros când se întâmplă în ultimul moment, dar nu ai ce să faci. O greșeală foarte mare făcută de un arbitru cu experiență (n.r. Sebastian Colțescu), îl știu și eu din perioada în care eram la Dinamo.

La FCSB se investește și era clar că acești jucători au crescut. A apărut acest copil Popescu, are un talent foarte mare. În decembrie împlinește 18 ani și peste câțiva ani o să fie o marfă de export foarte importantă, a spus Cristi Bobar pentru ProSport LIVE.

Cristi Bobar: „FCSB și Craiova o să se lupte pentru câștigarea titlului”

Cristi Bobar este de părere că FCSB se va lupta cu CS U Craiova o să se lupte pentru câștigarea titlului în sezonul 2020 – 2021, iar că CFR Cluj nu va avea nicio șansă în actuala ediție și a explicat de ce.

„Eu cred că i-au crescut mult șansele, iar ei și Craiova sunt favoriți la titlu în momentul de față. CFR lupă pe mai multe fronturi, este foarte greu. Am văzut și declarațiile lui Dan Petrescu care spunea că nu mai e așa sigur că poate câștiga titlul”, a mai spus Cristi Bobar pentru ProSport LIVE.

The post Cristi Bobar, despre erorile de arbitraj ale lui Sebastian Colțescu. „Nu cred că FCSB avea nevoie de ajutor, dar așa e pe primul loc!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă