Cristi Bălgrădean, reacție sinceră după victoria de la Mioveni: „N-am apucat să văd golul, dar ce pot să fac?”

2 luni in urmă 45

Cristi Bălgrădean a revenit în poarta celor de la CFR Cluj, iar portarul a subliniat de ce ardelenii au obținut o victorie destul de grea la Mioveni, scor 1-0.

Fostul portar de la FCSB a fost sincer și a admis că erorile de arbitraj au putut să aducă victoria oaspeților.

Duelul dintre Mioveni și CFR Cluj a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Cristi Bălgrădean, cu gândul la returul cu Young Boys: „Doar la asta ne gândim!”

Cristi Bălgrădean este deja cu gândul la marele meci cu Young Boys. În tur, la Cluj-Napoca, scorul a fost 1-1.

„A fost o victorie grea, muncită, Șumi a schimbat mai mulți jucători, dar ne-am îndeplinit obiectivul. Atât am putut, dar am luat cele trei puncte. N-am apucat să văd cum s-a marcat golul, dar ce pot să fac? A fost o greșeală din partea arbitrului. Fiecare echipă poate să vorbească despre arbitraj”, a spus Cristi Bălgrădean, care e deja cu gândul la returul cu Young Boys: „Toată suflarea de la CFR își dorește calificarea, să vedem dacă și putem. Au trecut atâtea luni de la acel meci, acum ne gândim doar la partida de marți”.

Denis Ciobotariu știe de ce echipa sa nu a primit gol la Mioveni: „Am dominat în mare parte, 70-80 de minute, dar apoi am făcut pasul înapoi și au devenit periculoși. A fost însă normal să securizăm rezultatul. Niciun șut al lor nu a fost periculos, de asta nici n-am primit gol. Facem tot ce e posibil să câștigăm, nu suntem mașinării. Cred că ultima zi liberă am avut-o pe 30 iunie”.

The post Cristi Bălgrădean, reacție sinceră după victoria de la Mioveni: „N-am apucat să văd golul, dar ce pot să fac?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă