Cristi Balaj recunoaște negocierile cu CFR Cluj pentru postul de președinte. „Au fost discuții. Destul de serioase”

1 lună in urmă 35

Cristi Balaj recunoaște negocierile cu CFR Cluj pentru postul de președinte al clubului. Președintele Agenției Naționale Anti-Doping a vorbit deschis deschis despre acest subiect și a recunoscut că există șanse reale de a prelua postul.

Fostul mare arbitru a devenit favorit după ce au picat pistele Dani Coman și Florin Prunea.

Cei doi foști internaționali au refuzat propunerile formației din Gruia din motive diferite, iar Balaj a devenit favorit să-i preia atribuțiile fostului președinte Marian Copilu.

Cristi Balaj, în pole-position pentru postul de președinte la CFR Cluj

După cum o recunoaște și fostul mare arbitru internațional, cel care insistă pentru aducerea sa la club este chiar Dan Petrescu. Acesta l-a sunat, însă președintele ANAD nu a oferit un răspuns concret.

„Au existat discuţii, confirm. Au fost destul de serioase. În acest moment sunt preşedintele ANAD, avem o lege de promovat, lucrăm în acest moment la procesul de avizare şi urmează ca săptămâna viitoare să dezvolt acest subiect, după ce termin acest proiect.

Rămâne de văzut. Nu am dat un răspuns. E onorant, din punctul meu de vedere, vorbim despre un club important, cu cele mai mari rezultate din fotbalul românesc.

Am nişte principii peste care nu voi trece, legate despre fotbal peste care nu voi trece. Rezultatele vin cu proiecte serioase şi sănătoase. Am vorbit cu oamenii care sunt factori de decizie. Am vorbit şi cu Dan Petrescu.

M-aș putea reîntoarce acolo unde am copilărit, unde mi-am petrecut tinerețea și nu ascund că fotbalul rămâne viața mea. Cel mai important e să nu mă schimb.

Eu voi fi suporterul echipelor românești în cupele europene și aș prefera să fiu la un club care e premiant într-o clasă de olimpici, nu într-o clasă de repetenți.

Oamenii care sunt acum nu au nicio legătură cu cei care au fost înainte (n.r. – cu Paszkany şi Mureşan) şi e o ofertă bună şi din punct de vedere financiar. Nu mă hazardez să dau procente din această mutare. Rămâne de văzut.

Săptămâna viitoare va fi hotărâtoare. Nu am dat răspunsul. Sunt anumite aspecte importante de discutat. E un club important, un oraş minunat”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

The post Cristi Balaj recunoaște negocierile cu CFR Cluj pentru postul de președinte. „Au fost discuții. Destul de serioase” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă