Cristi Balaj, noi detalii despre problemele financiare de la CFR Cluj: „Am discutat cu acționarii și conducerea”. Soluția găsită de oficialii clubului

1 săptămână in urmă 4

Cristi Balaj, noul președinte al lui CFR Cluj, afirmă că există probleme financiare la clubul din Gruia, însă exclude intrarea în insolvență a clubului.

Jucătorii campioanei României nu au mai fost plătiți de o lună, unele persoane din cadrul clubului nu și-au mai primit banii de patru luni, dar mai există datorii vechi care vor apărea pe parcurs.

Mai mult, clubul ar avea de plătit mai mult de un milion de euro despăgubiri persoanelor date afară în ultimii ani, iar pe listă se află Edi Iordănescu și Marius Șumudică.

Cristi Balaj, noi detalii despre problemele financiare de la CFR Cluj: „Am discutat cu acționarii și conducerea”. Soluția găsită de oficialii clubului

Cristi Balaj a vorbit, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, despre problemele de la echipă.

Oficialul formației ardelene a susținut că „nu este o situație ideală” și că CFR poate vinde jucători pentru a optimiza veniturile și cheltuielile.

„E exclus subiectul insolvenței în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupați de creșterea performanței și de optimizarea raportului performanță – cheltuieli.

Situația fotbalului românesc nu e ideală și oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acționarii și conducerea și m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanță. Există anumite datorii eșalonate și clubul și-a onorat plățile. Jucătorii au restanță un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu.

Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare și e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj la conferința de presă.

 

The post Cristi Balaj, noi detalii despre problemele financiare de la CFR Cluj: „Am discutat cu acționarii și conducerea”. Soluția găsită de oficialii clubului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă