Cristi Balaj, explicații după ce Viitorul – Poli Iași a fost întrerupt. Reacția amuzantă a lui Cornel Dinu. „Echipele au jucat ca un măgar în ceață!”

1 săptămână in urmă 15

FC Viitorul – Poli Iași, meci din etapa 24 din Liga 1, a fost întrerupt în minutul 65, toate acestea din cauza condițiior meteo nefavorabile, iar Cristi Balaj a explicat de ce arbitrul a lucat această decizie.

Arbitrul Andrei Chivulete a hotărât să oprească temporar partida de la Ovidiu, după ce ceața densă s-a lăsat pe terenul pe care se juca partida dintre FC Viitorul și Poli Iași. După aproximativ 45 de minute de la întreruperea partidei, centrtalul a hotărât ca meciul să fie reluat din minutul 65 azi, de la ora 16.00.

Cristi Balaj, fostul mare arbitru din România, a dezvăluit ce l-a făcut pe centralul partidei de la Ovidiu să decidă ca meciul să nu mai continue și să-l amâne pentru marți, 23 februarie, ora 16.00.

Cristi Balaj, explicații după ce Viitorul – Poli Iași a fost întrerupt

„Dacă vizbilitatea e mai mică de 150 metri… De ce s-a luat această distanţă de 150 metri? Să se vadă dintr-un colţ în celălalt pe diagonală. Plus că mai există şi spectatori, să se vadă foarte bine.

Se aşteaptă 60 minute, dacă timp de 60 minute, terenul nu devine practicabil, atunci meciul va fi programat a doua zi. Dacă nu se poate relua jocul azi după 60 de minute, el se va desfăşura a doua zi la o oră pe care echipele de comun acord o vor stabili, a declarat Cristi Balaj, conform Telekomsport.

Cornel Dinu, ironii la adresa meciului de la Ovidiu

Cornel Dinu, fostul selecționer al echipei naționale a României, a ironizat jocul prestat la meciul de la Ovidiu dintre Viitorul și Poli Iași

„O calitate a jocului în ceaţă, echipele au jucat în ceaţă ca un măgar în ceaţă până în minutul 69”, a spus și Cornel Dinu, conform sursei citate mai sus.

The post Cristi Balaj, explicații după ce Viitorul – Poli Iași a fost întrerupt. Reacția amuzantă a lui Cornel Dinu. „Echipele au jucat ca un măgar în ceață!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă