Cristi Balaj a vorbit deschis despre datoriile de la CFR Cluj. ”Am discutat cu jucătorii!”. Ce spune despre insolvență

1 săptămână in urmă 17

  • Liga 2: Petrolul - Concordia Chiajna, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - Sepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Oficialul grupării din Gruia a explicat că-și dorește foarte mult dezvoltarea centrului de copii și juniori în primul rând, dar că nici echipa de seniori nu va fi lasată în plan secund.

Fostul șef al ANAD-ului a negat zvonurile potrivit cărora CFR Cluj, echipă care a disputat recent un amical cu Unirea Dej, 1-0, ar intra în insolvență, dar a spus că a discutat cu jucătorii despre restanțe.

Cristi Balaj a vorbit deschis despre datoriile de la CFR Cluj. Când se va achita restanța față de jucători

”Exclus subiectul insolvență, nu s-a pus problema, nu s-a discutat, pentru că suntem preocupați de a dezvolta clubul, cu perspective reale de dezoltare. Vrem și optimizarea raportului performanță- cheltuieli.

Am cunoscut situația actuală a clubului, am analizat foarte bine și dacă am acceptat este doar pentru că-mi plac provocările.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Sunt perspective în a dezvolta juniorii, Academia, dar suntem atenți și la creșterea performanțelor clubului. Vrem cel puțin să menținem ce s-a construit în ultimii ani”, a spus Balaj.

Balaj a precizat că a vorbit și cu jucătorii, în frunte cu Denis Alibec, despre situația financiară a lotului.

”Sunt foarte mulțumit de jucători, sunt foarte bine pregătiți și cifrele dovedesc asta, am mare încredere în ei. Într-adevăr, există și anumite eșalonări.

La nivel de lot există un singur salariu restant, dar care va fi achitat la finalul lunii”, a mai spus Balaj, în conferința de presă.

Etichete: cristi balaj , balaj cfr cluj , cfr cluj insolventa , datorii cfr cluj , restante cfr cluj

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă