Crina Pintea, strigăt de disperare după ratarea calificării la JO: „M-am săturat! N-am avut milă în ultimii 6 ani, și-au bătut joc de munca mea, pentru că suntem mici, mici de tot”

1 lună in urmă 2

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021, 20:54 / Actualizat luni, 22 martie 2021 21:08

Crina Pintea (30 de ani), pivotul naționalei României, a postat un mesaj emoționant, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. A fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, și a trecut de Muntenegru, 28-25. Crina Pintea se plânge de arbitrajul din cele două înfruntări. În ultima dispută, ea a văzut cartonașul roșu. Era minutul 41, dar nu s-a putut opri din lacrimi până după fluierul final. Într-un mesaj plin de emoție, pivotul de la CSM București povestește sacrificiile făcute în ultimii ani și promite că nu va renunța la visul ei, acela de a readuce România pe culmile gloriei. 

Crina Pintea, mesaj dureros, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

„Nedrept!!! 6 ani în care am muncit cu toata ființa mea, am transpirat prin toți porii, am lucrat cu mine, fizic și psihic, am căutat să mă dezvolt și am căutat răspunsuri la ce nu îmi era clar. Când am ratat Jocurile Olimpice din 2016 am vrut să renunț pentru că a fost nedrept, muncisem atât de mult în anul ăla încât mi se părea imposibil că voi rămâne acasă, dar, totodată ceva în interior îmi spunea că se va întâmpla asta. 

Când cei apropiați mă vedeau cum muncesc, pur și simplu se minunau pentru că nu aveam milă de mine, pentru că în fiecare dimineață la ora 5 eu alergam, când părinții mei se trezeau eu mă întorceam de la alergare, pentru că munceam dimineața, prânz și seara, dar a contat? NU. Am rămas acasă și am plâns zile întregi... 

Dupa un timp, când mi-a trecut supărarea, am căutat imaginea cu medalia pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe care am pus-o ca și wallpaper pe telefon și mi-am promis și propus că voi munci de 2 ori mai mult și că eu voi merge la următoarea ediție. Așa am facut, am trecut prin multe, dar niciodată nu am renuntat la ce-mi propusesem, zilnic gândul meu era Tokyo, de fiecare dată când deschideam telefonul vedeam imaginea.

Am crezut cu toată ființa mea că ne vom califica, am crezut zi și noapte, am crezut când mă antrenam, am crezut când jucam, am crezut când castigam, am crezut când pierdem, am crezut când plangeam, am crezut când mă durea, am crezut MEREU. Și da, se putea, însă din nou am fost pedepsită pe nedrept, din nou niște oameni și-au bătut joc de o muncă asiduă, și-au bătut joc pentru că noi suntem mici, mici de tot, pentru că nu contăm. M-am săturat. 

Știu că mă voi ridica pentru că asta știu eu să fac, stiu că voi lupta, pentru că așa sunt eu construită, știu că voi munci de 3 ori mai mult pentru că nu-mi este frica de muncă. Dar frica că voi fi pedepsita din nou va rămâne pe veci, pentru că asta mi s-a întâmplat de-a lungul anilor, am fost pedepsită pentru că am îndrăznit să visez, pentru că am fost mai puternică, și pentru că atunci când unii oameni nu te pot opri prin fair-play apelează la jocuri de culise. Eu voi lupta pentru mine, pentru echipă, pentru România până la finalul carierei mele”, a scris Crina Pintea, pe facebook. 

Citește și alte știri din handbal: 

România - Macedonia de Nord în calificările pentru Campionatul Mondial din Spania

Mai vine Cristina Neagu la lot? Ce răspuns a dat selecționerul Adi Vasile

Playtech: Anamaria Prodan TAIE în carne vie. Impresara l-a eliminat, fără să mai stea la discuții


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă