Crina Abrudan, exemplu și pentru Alexandra Dinu. Ce a făcut vedeta pe plajă, în fața a sute de oameni

2 luni in urmă 27

Crina Abrudan este o femeie superbă, dar nu doar asta. Vedeta a dat dovadă de un gest extrem de frumos și elegant, dar totodată normal. 

Crina Abrudan, exemplu și pentru Alexandra Dinu. Ce a făcut vedeta pe plajă, în fața a sute de oameni

Ea a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze inedite, care arată că nu doar frumusețea este calitatea principală a Crinei, ci și educația și grija pe care o are față de natură.

Spre deosebire de Alexandra Dinu, care a fost surprinsă în timp ce arunca o hârtie mototolită pe jos, uitându-se după ea să vadă dacă a călcat-o, Crina Abrudan s-a aplecat și a strâns după câinele ei.

Crina Abrudan a venit pe litoral alături de o prietenă și câinele ei. Vedeta s-a distrat de minune și s-a jucat cu animalul ei de companie.

Așa cum era normal, blondina a venit pregătită cu punguțe pentru a strânge după câinele ei care și-a făcut nevoile pe plajă.

După ce a văzut că s-a petrecut inevitabilul, Crina Abrudan și-a pus o pungă pe mână și s-a aplecat să strângă mizeria, în văzul tuturor, potrivit Wowbiz.

Îmbrăcată într-un costum de baie alb și o cămașă sexy pe deasupra, blondina a făcut senzație la plajă. Nu doar ea a fost un element care atrăgea toate privirile, ci și câinele ei. 

Câinele Crinei Abrudan a atras toată atenția la plajă

Crina are un golden retriever pe nume Lana, despre care a povestit în trecut cum a venit în viața ei.

„Eu am fost cu ideea de a lua un câine. Bine, Gabi nu a fost împotrivă, dar nici nu a venit neaparat cu ideea asta. El a mai avut câine, ştia ce înseamnă să ai câine.

Eu îmi doream să am câine şi stăteam la apartament, iar Gabi în explica atunci că un câine nu e o jucărie. Dacă tu aduci un câine, trebuie să ai timp(…)

Când am ajuns la Luiza mi-a spus că ar trebui să dea drumul la câini şi care vine la mine, ala e al meu. A venit aia care era cea mai mică dintre ei şi a rămas la picioarele mele”, mărturisea Crina.

Lana a fost senzația plajei. S-a distrat, a alergat și s-a jucat cu o mulțime de jucării, exact ca un copil.

„Acum Lana este personajul principal. Face ce vrea ea, doarme unde vrea ea, o răsfățăm și îi cumpărăm de toate, are jucării o grămadă și o ducem cu noi peste tot unde mergem.”, a declarat Crina Abrudan.

Vedeta are acasă 10 pisici

Pe lângă câine, Crina are acasă 10 pisici. Pe prima a luat-o din cauza unor șoareci, dar a ajuns să aibă zece.

„Avem şi pisici. Acum se înţeleg bine. Avem o pisică pe care o ţinem în casă, e mai micuţă, a avut o soartă mai grea. Am decis să o ţinem în casă.

Au făcut dezastru prin casă, pisica la muşcat şi pe Gabi . Ne-am trezit cu şoareci în garaj şi am zis că aduc eu o pisica acasă. Am ajuns să avem 10 pisici.

La noi maşinile stau afară, în garaj stau pisicile”, a precizat vedeta.

Foto: Wowbiz

The post Crina Abrudan, exemplu și pentru Alexandra Dinu. Ce a făcut vedeta pe plajă, în fața a sute de oameni appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă