Crina Abrudan a vorbit despre relația cu soțul ei, după 13 ani de când s-au cunoscut

2 săptămâni in urmă 22


Crina Abrudan și soțul ei Gabi se cunosc de 13 ani, Cei doi s-au căsătorit și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cu toate astea, vedeta recunoaște că există momente tensionate în cuplu.


Crina Abrudan a povestit cum s-au cunoscut ea și gabi. Se întâmpla în 2008, într-un restaurant.


„Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni.Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele.


Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan la Antena Stars.„Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele.


Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă îl  întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”, a mai transmis ea.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă