Criminalul fetiţei din Arad, dus la reconstituire. Ultimele clipe din viaţa Antoniei vor fi dezvăluite

2 săptămâni in urmă 15

Criminalul din Arad este dus chiar la această oră la reconstituire. Individul le va arăta anchetatorilor întreg traseul din ziua crimei, când a ucis-o pe fetiţa de patru ani a iubitei sale, apoi a umblat cu trupul ei, în valiză, prin oraş.

Tânărul a recunoscut, în cele din urmă, că a ucis-o pe copilă pentru că era prea agitată şi voia să se joace. La crimă, a asistat şi fratele ei mai mic.

Ororile ar fi avut loc în timp ce mama fetiţei era la maternitate şi năstea un alt copil. Ca să scape de cadavru, bărbatul a dus trupul pe un câmp, unde l-ar fi incendiat.

Bărbatul le-a dat detalii anchetatorilor despre ziua crimei

Bărbatul de 23 de ani din Arad care a ucis-o pe fetiţa de patru ani a concubinei sale le-a povestit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care a fost firului evenimentelor ce a dus la crima odioasă. El a declarat că a lovit-o pe copilă, care fusese diagnosticată cu autism, aceasta lovindu-se cu capul de peretele din holul apartamentului, apoi de gresie şi a decedat. I-a pus trupul într-un cearşaf, apoi într-un geamantan, l-a luat de mână pe frăţiorul fetei, Oscar, apoi s-au dus lângă cimitirul din cartierul Bujac unde a incendiat corpul copilei. În acest timp, băiatul aştepta pe o piatră, la 5-10 metri, şi se uita pe telefon la desene animate. În urma recunoaşterii faptelor, bărbatul a solicitat reducerea pedepsei pe care urmează să o primească pentru faptele sale.

În referatul prin care au propus arestarea preventivă a bărbatului de 23 de ani, din Arad, procurorii au arătat că fetiţa de patru ani, Antonia, a murit în 26 octombrie. "În data de 26.10.2021, sus-numitul i-a aplicat lovituri repetate cu sau de corpuri dure victimei minore Oancea Antonia, în vârstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hematom subdural, leziuni care i-au provocat decesul. Ulterior, acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troler, în zona unui drum agricol, situat în apropierea cimitirului din cartierul Bujac din municipiul Arad, unde l-a şi incendiat, pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie. Iniţial inculpatul Crişan Florin Beniamin nu a recunoscut săvârşirea faptelor”, se arată în document.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă