Criminalul din Onești, obsedat de ideea de a pierde propriul apartament, în urmă cu trei ani: „Cu armă de foc voi face și eu dreptate, nu glumesc

2 luni in urmă 2

Luare de ostatici s-a încheiat tragic luni seară, într-un apartament din Onești, județul Bacău. Un bărbat de 68 de ani, Gheorghe Moroșan, a sechestrat și ucis doi muncitori ce renovau locuința. Acesta a sunat la numărul de urgențe 112 și a sunat că îi omoară.

Fiica bărbatului a spus că tragedia ar fi putut fi evitată

După mai multe ore de negocieri, bărbatul nu a cedat. Criminalul s-a năpustit asupra celor dor muncitori și i-a ucis prin înjunghiere. Bărbații au intervenit în forță în casă, unde au tras mai multe focuri de armă către criminal. Agresorul a fost împușcat în zona brațelor și a picioarelor. Medicii l-au preluat și l-au dus la spital. A fost reținută și soția bărbatului de 68 de ani, fiind acuzată de complicitate la lipsire de libertate. În geanta femeii, au fost găsite coliere din plastic ce au fost folosite de către agresor pentru a lega ostaticii. Fiica bărbatului este stabilită în Germania, dar susține că tragedia ar fi putut fi evitată.

„A fost o executare, dar nu era executare silită învestită cu formulă executorie. Nu s-au prezentat cu niciun document. S-a furat tot din apartament, iar astăzi a sunat o vecină care informa că cineva este în apartament și nu știe ce face acolo.”, a spus fiica criminalului.

Când a fost întrebată dacă apartamentul era al părinților ei, fata a răspuns:

„Este al părinților mei, dar nici în momentul de față nu s-a prezentat nimeni, deși tatăl meu a cerut acel act, să i se aducă acel act. Astăzi nu i s-a adus actul care dovedea că apartamentul nu îi mai aparține. De ce s-a ajuns la așa ceva când puteau să aducă acel document?”

De asemenea, ea susține că dacă hârtia ar fi fost adusă, toată tragedia ar fi putut fi evitată. Reprezentanții firmei care dețin apartamentul în acest moment, susțin că este în posesia lor încă din anul 2009, ca urmare a unei sentințe judecătorești.

Criminalul a amenințat că se va răzbuna

În anul 2018, Gheorghe Moroșan a postat pe Facebook o înregistrate video în care susținea că se va răzbuna. Bărbatul l-a acuzat pe executorul judecătoresc pentru că l-ar fi evacuat fără să arate vreun act. De asemenea, el susține că un jandarm i-ar fi pus pistolul la tâmplă fiicei lui, pentru a ieși mai repede din casă. Agresorul a făcut mai multe plângeri penale, însă nu a fost niciodată chemai la poliție.

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a amenințat Moroșan.

The post Criminalul din Onești, obsedat de ideea de a pierde propriul apartament, în urmă cu trei ani: „Cu armă de foc voi face și eu dreptate, nu glumesc appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă