Criminalul din Onești ar putea fi audiat astăzi. Cum se simte autorul dublei crime

2 luni in urmă 2

Criminal OneștiCriminal Onești

Criminalul din Onești ar putea fi audiat astăzi, dacă starea de sănătate îi va permite acest lucru. Bărbatul a fost detubat și momentan se află internat în secția ATI. Medicii l-au operat și au scos din corpul lui 9 gloanțe, două letale și șapte de cauciuc. Între timp, este păzit de patru polițiști, relatează Realitatea PLUS. 

JOI, 04 MARTIE 2021, 09:25

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Dana Bărăgan

Criminalul din Onești, Gheorghe Moroșan, a fost transferat, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău, deoarece starea de sănătate se deteriorase. Acestuia i s-a efectuat un Computer Tomograf (CT) la cap, torace, abdomen, iar medicii erau în așteptarea rezultatului analizelor de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare.

"Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat", afirma, ieri, managerul Spitalului Municipal din Onești, Gelu Nicolcea, la un post de televizune.

Reamintim că doi bărbați au murit în urma unei luări de ostatici petrecute luni seara, la Onești, județul Bacău. Cei doi muncitori au fost sechestrați de proprietarul casei în care făcea reparații, ulterior fiind înjunghiați mortal de bărbatul în vârstă de 68 de ani.

Știre în curs de actualizare. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă