Criminalul din Onești ajunge în AREST. Medicii anunță că Gheorghe Moroşan poate fi externat

1 lună in urmă 2

 FacebookGheorghe Moroșan. Foto: Facebook

Autorul dublei crime din Onești, Gheorghe Moroşan, va fi externat din spital și transferat în arestul Poliției, a anunțat luni purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, Mirela Romaneţ.

LUNI, 22 MARTIE 2021, 16:06

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Bărbatul a  fost internat în unitatea medicală la începutul lunii martie, starea sa de sănătate fiind acum bună. 
”Pacientul G. M, din Oneşti, va fi transferat în arestul Poliţiei. Din punct de vedere medical, pacientul este vindecat şi i se face externarea. El a fost transferat la unitatea noastră la începutul lunii martie şi a fost internat pe secţia Chirurgie. Iniţial a stat câteva zile pe ATI după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, iar după ce şi-a revenit a fost transferat pe secţie, într-o rezervă”, a precizat sursa citată, potrivit Agerpres. 

Autorul dublei crime din Onești a fost împușcat de nouă ori în timpul intervenției forțelor de ordine.
”Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept”, a declarat managerul Spitalului din Onești, acolo unde a fost internat prima oară criminalul.

Moroșan va fi cercetat pentru omor calificat după ce a sechestrat și ucis doi muncitori, în fostul său apartament. Una dintre victime a decedat la faţa locului, iar a doua la spital, în urma plăgilor înjunghiate multiple.

Criminalul din Onești, pus OFICIAL sub acuzare pentru omor calificat. DETALII terifiante din anchetă: cum s-a pregătit pentru a sechestra muncitorii

În același dosar a fost a fost arestată preventiv și soția criminalului, pentru complicitate la lipsire de libertate.

Crimele au fost comise într-un apartament care i-a aparținut agresorului, pierdut în urma unei executări silite. 

Autorul dublei crime are patru condamnări la activ, în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă