Criminalul din Amityville a murit în închisoare, după ce în 1975 a fost condamnat la detenție pe viață

1 lună in urmă 2


Ronald DeFeo Jr., în vârstă de 69 de ani, bărbatul care și-a ucis în1974 părinții și cei patru frați în Amityville, o suburbie a orașului New York , a murit vineri, a declarat administrația închisorii din statul New York, SUA, informează HotNews.ro, care citează AFP.Bărbatul, care era încarcerat în penitenciarul Sullivan din nordul New York-ului, a fost declarat mort pe 12 martie, în jurul orei 18:30, într-un spital din capitala Albany, situat la 150 km de închisoare.


Nu se cunoaște cauza decesului, administrația închisorii neprecizând dacă bărbatul a fost bolnav sau rănit, înainte de a muri. Pentru a se stabili cauza morții celui cunoscut sub numele de „Criminalul din Amityville”, se așteaptă evaluarea criminalistică.


Condamnat în 1975 la închisoare pe viață cu o perioadă de siguranță de 25 de ani, DeFoe avea programată o audiere pentru a decide asupra unei posibile eliberări pentru luna iulie, potrivit serviciilor închisorii.


În timpul procesului său, avocatul său a pledat fără succes pentru nebunie pentru această crimă săvârșită la 13 noiembrie 1974, în casa familiei din acest mic oraș de coastă, la 70 km est de New York.


În momentul crimei, Ronald DeFeo Jr. avea doar 23 de ani.


Toți fuseseră găsiți morți în paturile lor, părinții împușcați de două gloanțe fiecare, cei patru frați ai săi cu câte un glonț fiecare. Judecătorul impusese șase pedepse de minimum 25 de ani fiecare.


Acest masacru de familie a inspirat mai întâi un roman, în 1977, apoi un film de groază care a devenit un clasic „Amityville: Casa Diavolului” (1979). A urmat un remake în 2005 și o nouă versiune în 2017.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă