Criminalul de la Onești a fost detubat. Procurorii pot relua ancheta judiciară. Soția rămâne în arest

1 lună in urmă 2

Foto arhivăFoto arhivă

Gheorghe Moroșan, criminalul de 68 de ani de la Onești a fost detubat, medicii anunțând procuratura că acesta are capacitatea de a fi anchetat. 

VINERI, 05 MARTIE 2021, 15:33

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Bărbatul de 68 de ani acuzat că a ucis doi muncitori într-un apartament din Onești a fost detubat vineri de medicii de la Spitalul Județean din Bacău, care au anunțat procurorii că pot relua procedurile judiciare.

"În cursul acestei după-amiezi, pacientul a fost detubat, iar medicii, după ce au analizat starea lui, au anunțat parchetul că se pot relua procedurile judiciare”, au transmis vineri reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Bacău, scrie Hotnews.

Aceștia au anunțat că pacientul rămâne în continuare în monitorizare la secția ATI.

Bărbatul a fost transferat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost făcute investigații suplimentare, după ce starea de sănătate i se deteriorase. 

Tribunalul din Bacău a judecat, vineri, contestația depusă de soția lui Gheorghe Moroșan împotriva arestului preventiv.

Soția lui Moroșan a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, anchetatorii suspectând-o pe femeie că l-a ajutat pe soțul său în executarea planului care s-a soldat cu uciderea celor doi muncitori luați ostatici.

Femeia a cerut înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu însă instanța a respins cererea. Mai mult, a obligat-o pe suspectă la plata de cheltuieli judiciare de 400 de lei. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă