Crime Onești. Muncitorii uciși, FĂRĂ BAZĂ LEGALĂ în apartamentul groazei. DETALIUL tulburător făcut public de avocați - răsturnare de situație

3 zile in urmă 27

Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul crimei de la OneștiDetalii halucinante au ieșit la iveală în cazul crimei de la Onești

Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul crimei de la Onești. Cei doi lucrători ai societății Chimcomplex S.A., unul dintre ei lăcătuş mecanic, celălalt electrician, s-au deplasat la un apartament aflat în proprietatea firmei, în vederea stabilirii necesarului de materiale pentru repararea instalaţiei electrice. Activitatea lor trebuia să se desfășoare, însă, numai în cadrul combinatului, și nu cu detașare pe teren.

JOI, 08 APRILIE 2021, 10:27

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit unui document emis la 01.04.2021 de catre Chimcomplex, societatea unde erau angajați cei doi muncitori omorâți la Onești, arată faptul că nu existau proceduri și norme de detașare a lucrătorilor în afara combinatului. Mai mult, contractele de muncă ale celor doi arătau foarte clar că actvitatea lor se va desfășura numai în combinat, potrivit avocatului Adrian Cuculis. 

În urma documentelor obținute de avocat, care nu fac nimic altceva decât să confirme faptul că muncitorii se aflau în acel apartament însă fără o bază legală, se analizează oportunitatea chemării în judecată civilă a Chimcomplex, în vederea obținerii de daune pentru familiile celor uciși în apartamentul lui Ghoerghe Moroșan.

Reamintim că, la începutul lunii martie, doi electricieni, unul de 38 de ani, altul de 55 de ani, au murit înjunghiaţi, la Oneşti, după ce fostul proprietar al casei în care lucrau a intrat peste ei şi i-a luat ostatici. 

Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă