Crimă şocantă! Un bărbat şi a omorât cei doi copii cu harponul, după ce a fost convins că au „ADN reptilian” şi vor deveni monştri

2 luni in urmă 25

Un bărbat şi a omorât cei doi copii cu harponul. Matthew Taylor Coleman are 40 de ani şi e din California. Acesta fost pus sub acuzare de procurori pentru uciderea fiului său în vârstă de doi ani și a fiicei sale în vârstă de doar zece luni.

Un bărbat şi a omorât cei doi copii cu harponul, după ce a fost convins că au „ADN reptilian” şi vor deveni monştri

Anchetatorii au descoperit că bărbatul a călătorit în Rosarito, Mexic, cu cei doi copii cu mașina familiei. Soția bărbatului a sunat la poliție, îngrijorată că bărbatul nu i-a spus unde merge cu copiii și nu a luat scaunul auto pentru bebeluși, de care avea nevoie fiica lor.

După ce soția lui Coleman a devenit îngrijorată că acesta ar fi răpit copiii, anchetatorii federali au reușit să dea de urma bărbatului și l-au arestat la punctul vamal din San Ysidro. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că și-a ucis copiii cu un harpon și că le-a aruncat trupurile neînsuflețite în tufișurile din apropiere.

Coleman le-a mai relatat anchetatorilor că a fost „iluminat de QAnon” și de teoriile privind Illuminati și că a primit „semne și viziuni să salveze lumea de monștri”.

Citeşte şi: Un ieşean şi-a omorât mama chiar de ziua ei. Înainte de a comite crima, a dezvăluit totul la un post de televiziune. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului
Potrivit rechizitoriului bărbatul devenise convins că soția sa are ADN reptilian pe care l-a transmis copiilor lor și că „știa că fapta sa este greșită”.

QAnon este o mișcare apărută în Statele Unite în 2017 care promovează teorii ale conspirației, numărul adepților săi crescând vertiginos în ultimii ani în contextul pandemiei de COVID-19 și a alegerilor prezidențiale americane din luna noiembrie a anului trecut.

Unii din adepții QAnon au adoptat o teorie a conspirației veche de decenii legată de „reptilieni” care își modifică forma și a căror scop final este subjugarea și controlarea populației umane.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare în apropiere de Capitală! Un bărbat şi-a ucis fosta soacră şi a vrut să-şi omoare şi fosta soţie. Înfiorător ce a făcut ulterior
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă