Crimă la beție, din cauza unei țigări - gestul care a înfuriat o comunitate din județul Vâlcea

3 săptămâni in urmă 27

Crima a pornit de la o țigară Crima a pornit de la o țigară

Omorul s-a produs la finele săptămânii trecute într-o comună din judeţul Vâlcea. Criminalul, care şi-a omorât amicul cu sânge rece, pe fondul consumului de alcool, este acum arestat preventiv.

MIERCURI, 21 APRILIE 2021, 10:17

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Povestea s-a petrecut vineri, 16 aprilie, dar ucigaşul a fost reţinut abia duminică, 18 aprilie, pentru ca o zi mai târziu să fie prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi care a decis să fie cercetat în stare de arest. 

Marţi, 20 aprilie, procurorii au decis să facă public acest caz, oferind câteva amănunte despre ce s-a întâmplat. Cei doi s-au întâlnit în casa unui amic comun, care i-a invitat la o băutură. Pe fondul consumului de alcool, au început să se certe. Unul dintre ei a luat o bucată de lemn şi l-a lovit pe celălalt în cap. Lovitura a fost atât de dură, încât victima a căzut lată şi a murit pe loc.

Ambii, criminalul şi victima, locuiau în satul Suteşti. Vineri, 16 aprilie, s-au dus la Costică - amicul comun - unde îşi petreceau de multe ori timpul. Sătenii povestesc că îi vedeau pe Ilie Boază şi Petre Dumitru Ninel deseori în ograda acestuia, întrucât, mai spun ei, Costică era mai înstărit, avea o pensie bunicică pe care obişnuiau „să o bea” împreună. 

În seara cu pricina, au mâncat, au băut şi la un moment dat au început să se certe, scrie adevarul.ro.

„S-au luat la harţă de la tutun, de la ţigări, că unul fuma şi nu voia să-i dea şi celuilalt. Noi pe aici îi ştim de beţivani, fiindcă în afară să bea nu prea mai făceau şi altceva. Ilie s-a supărat, a pus mâna pe un par şi a dat în Ninel. S-a enervat când acesta, deşi era la pământ, i-ar fi spus: „Dă, mă, dă, că şi aşa m-ai omorât!”, susţin localnicii că i-ar fi spus victima „călăului” său. Aceştia, mai povestesc şi că victima a fost lovită de cel puţin două ori, dar lovitura de la cap i-a fost fatală: „Iniţial l-a lovit cu parul şi l-a doborât la pământ, dar Ninel l-a întărâtat şi atunci i-a dat cu parul în cap”. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă