Crimă înfiorătoare la Alba. Un tânăr a fost ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui

3 săptămâni in urmă 18

Crimă înfiorătoare la Alba.  Potrivit primelor informaţii se pare că atacatorul a reuşit să fugă, dar a fost prins câteva ore mai târziu.

La ora trei şi jumătate dimineata, atacatorul a intrat în casă şi i-a atacat pe cei doi tineri iubiţi. Martorii spun că bărbatul ar fi spart uşa casei şi s-a năpustit asupra lor.

”Era gelos pe Dani că umblă cu ea. O ameninţa pe la lucru. Că o omoară, că bagă cuţitul în ea. Voia el să fie cu ea şi fetei nu-i plăcea de el deloc”, spune un vecin al victimelor, potrivit Observator.

Bărbatul, i-a înjunghiat de mai multe ori şi s-a făcut nevăzut. Victimele, grav rănite, au reuşit să se se refugiaze în casa mamei băiatului. La scurt timp, însă, tânărul a murit sub privirile îngrozite ale mamei şi iubitei sale.

Citeşte şi: Călin Georgescu, teorie halucinantă despre apariţia pandemiei de COVID: E o crimă fără precedent de a manipula omul! Acesta este cunoscut drept coronasceptic. Mărturiile interesante pe care le-a făcut
 

După 9 ore de căutări, agresorul a fost prins într-o pădure de la marginea satului şi încătuşat. Cunoscuţii sunt în stare de şoc. Spun că victima l-ar fi ajutat în mai multe rânduri pe cel care i-a devenit călău. Ba mai mult, cei doi au fost şi colegi la aceeaşi fabrică.

”Un băiat deosebit. Mândria întreprinderii de la Sebeş. Toată iarna l-a dus el cu maşina, îl lua de la cămin lucrau la aceeaşi întreprindere. I-a făcut numai bine”, a spus una dintre vecine.

Bărbatul de 36 de ani este acuzat acum de omor. Tânăra de 22 de ani este mama a doi copii, care din fericire nu erau cu ei în casă când a avut loc atacul. Femeia este acum în grija medicilor de la Spitalul Cugir, în stare stabilă.

Citeşte şi: Un ieşean şi-a omorât mama chiar de ziua ei. Înainte de a comite crima, a dezvăluit totul la un post de televiziune. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă