Crimă înfiorătoare, în SUA. Un tată și-a omorât copiii, fiind convins că se vor transforma în „reptilieni”

2 luni in urmă 37

Un tată și-a omorât copiii, fiind convins că se vor transforma în „reptilieni” Un tată și-a omorât copiii, fiind convins că se vor transforma în „reptilieni”

Un tată şi-a ucis cei doi copii, o fiică de 10 luni şi un băiat de 2 ani, fiind convins că micuții se vor transforma în „reptilieni”. Criminalul este un bărbat din California, care credea în existența Illuminati și asculta „predicile” organizației QAnon.

JOI, 12 AUGUST 2021, 12:50

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

Matthew Taylor Coleman, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzat, miercuri, de uciderea celor doi copii ai săi. Crimele au avut loc în Mexic, iar potrivit autorităților, bărbatul credea că "trebuie să-i omoare” pe micuți pentru a salva omenirea, informează BBC News.

Tatăl şi-a recunoscut crima şi a mărturisit că a folosit un pistol de pescuit cu suliță pentru a-i înjunghia. Bărbatul le-a spus autorităților că era convins că aceştia vor deveni monştri şi că soţia sa le-a transmis „ADN-ul şarpelui”.

Mama celor doi copii a sunat de urgență la poliție, după ce soțul său a luat copiii, sâmbătă, fără o anunțe unde îi duce. Acesta a devenit îngrijorată în momentul în care el nu i-a răspuns la mesaje.

Poliția a alertat FBI cu privire la anchetă, deoarece a devenit un caz suspect de răpire. Bărbatul a fost reținut luni, la reintrarea în SUA, unde agenții nu i-au văzut copiii și au găsit urme de sânge în vehicul.

Criminalul a mărturisit uciderea la audierea de luni și a spus autorităților locul unde a aruncat arma crimei, dar şi a hainelor pline de sânge.

Un judecător a solicitat ca bărbatul să fie reținut fără cauţiune, miercuri, și a programat reaudierea sa pentru 31 august.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă