Crimă anunțată la TV. Un bărbat din Iași a sunat la Nașul TV și a spus că și-a omorât mama

1 săptămână in urmă 4


După apelul macabru primit de postul TV, producătoarea emisiunii a alertat imediat Poliția, prin apel la 112. Forțele de intervenție au fost trimise la domicilul bărbatului, situat în cartierul Frumoasa din Iași, iar crima s-a confirmat, relatează site-ul local Ziarul de Iași.


Potrivit sursei citate, suspectul, un bărbat de 39 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, i-a tăiat gâtul mamei sale, în vârstă de 69 de ani.


Vecinii spun, conform portalului ieșean, că bărbatul a fost internat timp de cinci-șase ani la Institutul Socola, fiind scos de acolo de mama lui, sub semnătură.


„Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și politia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgență! Fiul de 39 ani, cu antecedente psihiatrice, era la locul solicitării în custodia poliției, fără nevoie de asistență medicală”, au precizat cei de la SMURD.


Potrivit cunoscuților familiei, citați de Ziarul de Iași, bărbatul se comporta normal de când a ieșit din spital și urma tratamentul prescris de medici.Fotografii: Ziarul de Iași


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă