Creștere rapidă a ratei de infectare COVID în București, care se apropie de 5 la mie. De la pragul de 6 mie, școlile intră în online și se instituie carantină de noapte în weekend

3 săptămâni in urmă 20

Rata de infectare COVID în București a ajuns, luni, la 4,95 la mie, potrivit surselor G4Media.ro. Este un salt semnificativ de la 4,35 la mie, cu o zi în urmă.

Atunci când se depășește pragul de 6 la mie, toate școlile trec în regim online și este introdusă carantina de noapte în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 20.00 – 5.00. În acest interval, doar persoanele vaccinate pot să iasă din case fără un motiv întemeiat.

În Capitală este obligatoriu certificatul verde – care atestă că o persoană este vaccinată, are test negativ sau a trecut prin boală – pentru mai multe activități.

Duminică, în București nu mai era liber niciun pat ATI Covid.

Citește și 

Secțiile de Terapie Intensivă sunt „ca pe front”: La Craiova, peste 25 de pacienți în așteptare, instalația de oxigen nu mai face față/ La UPU Sf. Pantelimon din Capitală așteaptă 50 de bolnavi/ Timișoara a deschis o secție de Pre-Terapie în fața valului de infectări

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă