Crește suma pentru „țeapa deceniului”: FC Barcelona a plătit încă 5 milioane de euro Borussiei Dortmund în contul transferului lui Ousmane Dembele!

3 luni in urmă 1

FC Barcelona a plătit încă 5 milioane de euro germanilor de la Borussia Dortmund, după ce Ousmane Dembele a îmbrăcat tricoul blaugrana pentru a 50-a oară, ducând suma plătită până acum pentru francez la un total de 126 de milioane de euro.

Catalanii au plătit 105 milioane de euro pentru jucător în 2017, o sumă record pentru echipa germană.

Suma plătită de Barcelona pentru Ousmane Dembele celor de la Borussia Dortmund ar putea ajunge la 150 de milioane de euro! Mulți consideră că este „țeapa deceniului” în zona de mercato

În 2017, echipa de pe Camp Nou a preferat să-l transfere pe francezul Ousmane Dembele, de la Borussia Dortmund, pentru 105 milioane de euro, în locul cumpărării lui Kylian Mbappe de la AS Monaco, pentru 100 de milioane de euro.

Nemții au inclus în contractul de vânzare al lui Dembele mai multe sume sub forma unor bonusuri de performanță, care ar putea duce suma totală plătită de catalani până la incredibila sumă de 150 de milioane de euro!

Una dintre aceste borne tocmai a fost atinsă, atunci când Dembele a jucat în meciul cu numărul 50 la Barcelona. 5 milioane de euro a încasat Borussia Dortmund în urma acestui eveniment și în contractul lui Dembele mai sunt prevăzute încă două plăți similare pentru bornele cu numărul 75 și 100 ale fotbalistului francez. Toate aceste informații au fost dezvăluite de germanii de la Kicker.

Manchester United și Arsenal îl vor

Nu a strălucit nici sub comanda lui Koeman, dar nu duce lipsă de oferte: Manchester United și Arsenal Londra îl vor în Premier League

Ousmane Dembele este departe de forma arătată la Borussia Dortmund, dar, cu toate acestea, el este monitorizat atent de cluburile de tradiție din Premier League, precum Manchester United și Arsenal.

Jucătorul francez a căzut în dizgrație și mai mult după numirea pe banca echipei a lui Ronald Koeman, care l-a folosit doar de 4 ori ca titular în actualul sezon. Principalul motiv îl reprezintă atitudinea sfidătoare și delăsătoare a fotbalistului.

O clauză uriașă de reziliere de 400 de milioane de euro a fost inserată la momentul transferului în contractul lui Dembele, dar în contextul economic actual, generat de pandemia de coronavirus, s-ar putea ca Barcelona să nu obțină mai nimic în schimbul fotbalistului său.

Aceasta pentru că Dembele plănuiește să aștepte expirarea contractului său actual și să se transfere gratis de pe Camp Nou, în 2022! Clubul catalan încearcă să prevină această situație dezastruoasă și va încerca să genereze fonduri suplimentare prin vânzarea cât mai rapidă a francezului.

The post Crește suma pentru „țeapa deceniului”: FC Barcelona a plătit încă 5 milioane de euro Borussiei Dortmund în contul transferului lui Ousmane Dembele! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă