Crește numărul infectărilor după alegeri? Nu, răspunde președintele Iohannis. "Îmi doresc o prezență mare"

1 month ago 37

Biroul Electoral Central a analizat toate situațiile și au găsit până acum soluții pentru toate situațiile. Sunt convibns că nu va fi nicio piedică pentru absolut nimeni, spune președintele Klaus Iohannis, în perspectiva alegerilor parlamentare, ce vor avea loc duminică. Siguranța va fi mai bună, dă asigurări șeful statului, care face apel la o prezență consistentă la urne.

Eu îmi doresc să fie o prezență mare. Sunt alegeri cu o miză foarte mare, avem nevoie de o stabilitate politică semnificativă E clar din toate sondajele că PSD va fi ținut în afară și acolo trebuie ținut Toată lumea are același drept să meargă la vot, indiferent dacă orașul e în carantină. Invit pe români să meargă în număr mare la vot

Măsuri pentru cei din alte localități care vor să voteze dar nu le permite legea? BEC a analizat toate situațiile și au găsit până acum soluții pentru toate situațiile. Sunt convibns că nu va fi nicio piedică pentru absolut nimeni Ne așteptăm la creșterea numărului de infectări după alegeri? Nu, pentru că suntem bine pregătiți, cum ne-am pregătit pentru locale a funcționat foarte bine și va funcționa mult mai bine. Acea creștere nu s-a datorat alegerilor locale Între timp avem măsuri mai ferme și vedem că foarte mulți români le respectă Siguranța secțiilor de votare va fi mai bună, a declarat Klaus Iohannis. 

Între timp PSD a lansat noi critici spre președinte și guvernul liberal:

Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele ţării de lupta cu pandemia. Românii ştiu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Aşa cum miile de medici din ţară ştiu şi ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să ţină un asemenea vaccin la -80 de grade”, transmit social-democrații într- o postare pe pagina de Facebook a partidului. 

Read Entire Article

Powered By Seo Tools