Cresele din Timisoara, inchise in urmatoarele doua saptamani. Anuntul autoritatilor locale

3 săptămâni in urmă 1

Cresele din municipiul Timisoara vor ramane inchise pentru urmatoarele doua saptamani. Decizia a fost luata de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, cu scopul de a proteja sanatatea copiilor, angajatilor si parintilor.

"Cresele din municipiul Timisoara vor ramane inchise in urmatoarele doua saptamani pentru a proteja sanatatea copiilor, familiilor si angajatilor. Decizia a fost luata de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta in concordanta cu hotararea data duminica de Inspectoratului Scolar al Judetului Timis prin care unitatile de invatamant scolar si prescolar raman inchise in urmatoarele 14 zile in localitatile cu rata mai mare de 6 la 1.000 de locuitori", a tranmis Primaria din Timisoara, intr-un comunicat de presa.

In Timisoara, rata de infectare este de 8,19/1.000 de locuitori, duminica, 21 martie, la fel ca in ziua precedenta.

Decizia CLSU a fost comunicata imediat si parintilor copiilor din cresele de stat din Timisoara prin intermediul grupurilor de WhatsApp, a mai transmis sursa citata.

Mai puteti citi:

Mesajul dur, dupa vaccinarea cu Pfizer a Simonei Halep: "D-aia nu va haleste populatia, papagalilor..."Ce mancam in Postul Pastelui ca sa nu ajungem anemici. Explicatii despre "metoda intermitentei", care poate ajuta la slabireCum a primit o deputata PSD ajutor de stat de la Ministerul Economiei. "Urla in comisiile reunite ca omoram exporturile"Povestea clanului Caran. Veniti cu carutele in Bucuresti, controleaza acum cu duritate infractionalitatea in Sectorul 2Branza topita din comert, doldora de aditivi alimentari. Topul produselor cu cele mai multe calorii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă