Crescut de Dinamo, a semnat cu FCSB după ce l-a convins pe Gigi Becali: „Mă bucur enorm să fac parte dintr-un club atât de grozav”

1 lună in urmă 1

Zilele trecute, FCSB a rezolvat transferul lui Jorgo Papuli, fotbalist care a jucat în ultimii doi ani în Macedonia de Nord, la academia lui Goran Pandev, dar care a fost și în curtea lui Dinamo, rivala istorică a roș-albaștrilor. 

Jorgo și-a început aventura la FCSB la echipa a doua, în liga a treia, și speră să fie promovat la prima echipă în cel mai scurt timp posibil. Mijlocașul macedonean a făcut deja parte din lotul roș-albaștrilor la meciul cu CSA Steaua de sâmbăta trecută (scor 1-1), dar nu a fost aruncat în luptă de antrenorul Bogdan Vintilă.

Jorgo Papuli, noul fotbalist de la FCSB

După oficializarea transferului, Papuli le-a oferit un interviu celor de la sportmedia.mk, din țara sa natală:

„Bineînțeles că sunt fericit, mă bucur mult să fac parte dintr-un asemenea club grozav. Sper că voi profita de șansele pe care le voi primi și că nu voi dezamăgi. Sunt pregătit să dau tot ce am mai bun și să demonstrez ce pot. Aventura mea în fotbal abia începe și sunt entuziasmat de provocările care vor urma. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în trecut și care m-au susținut, în special familiei mele”, a spus noul „roș-albastru”.

Traseu inedit pentru Jorgo Papuli, noul jucător de la FCSB

Mijlocașul macedonean a evoluat pentru juniorii lui Dinamo în 2016 și 2017, dar a fost ademenit de FCSB, unde a trecut în 2018. Nu a fost păstrat mult timp la echipa lui Gigi Becali și s-a întors în țara sa natală, unde a evoluat pentru Academia Pandev. După doi ani, Papuli se întoarce la FCSB, de această dată la echipa secundă, în Liga 3. 

1,79 metrimăsoară Jorgo Papuli

Jorgo Papuli a fost legitimat și la juniorii clubului Metalurg Skopje.

Mai multe știri despre FCSB:

Scos din sărite de declarațiile antrenorului Stelei, Mustață a trecut la jigniri: „Folosirea creierului nu e punctul lui forte”Gigi Becali îi dă cel mai mic salariu din campionat, dar vrea să facă o avere cu el

De necrezut! Un bărbat încearcă de 17 ani să ia permisul de conducere și nu reușește! Detalii uluitoare

Libertatea

Playtech: Monica Pop aruncă BOMBA. Ce pățesc românii după vaccin: 'Este crima perfectă'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă