Cresc prețurile la apartamentele de 3 camere aproape peste tot în București

1 săptămână in urmă 27

  • Ziarul Financiar a publicat noul Index Imobiliar pe luna iulie.
  • Prețurile la apartamentele de 3 camere din București au crescut față de iulie 2021, media în capitală e cu 8.4% mai mare.
  • Prețurile la apartamentele cu 3 camere au crescut aproape peste tot în București.

Ziarul Financiar a publicat noul Index Imobiliar pe luna iulie. Prețurile la apartamentele de 3 camere din București au crescut față de iulie 2021, media în capitală e cu 8.4% mai mare. Prețurile la apartamentele cu 3 camere au crescut aproape peste tot în București.

Media de luna trecută a fost cu 8,4% mai mare, față de iulie anul trecut. Este vorba de apartamentele construite între anii 1980 și 1990.

În ultima vreme, într-adevăr, observăm foarte multe persoane care vor să securizeze valoarea banilor prin investiții imobiliare. Mulți dintre clienți văd că inflația a ajuns ceva la 15%-20% și atunci își dau seama că pe termen lung, singura modalitatea de a-și păstra valoarea banului este în investuiții imobilare, spune Cristian Nicola – expert imobiliar Invest Point.

În Capitală, ne apropiem de o medie de 110.000 de euro. Asta după ce în urmă cu un an abia fusese atins pragul de 100.000 de euro.

Creșterea spre apartamente vechi a venit urmare a creștere a faptului că și apartamentele noi au urmat acest trend. Faptul că de la începutul anului, apartamentele în valoare de până la 70.000 de lei pot fi achiziționate cu un TVA de 5%, vorbim de cele noi, atunci a venit o cerere foarte mare pe aceste apartamente, spune Antoanela Comșa – expert în imobiliare.

Față de luna iunie a acestui an, observăm o ușoară scădere în majoritatea cartierelor. Daniel Crainic, expert în imobiliare îți spune cum vor evolua lucrurile în perioada următoare.

Este greu de preconizat ceea ce se va întâmpla cu prețurile în perioada următoare. Cert este că pe segmentul vechi, e posibil să asistăm la corecția acolo unde prețurile sunt foarte mari. Pe segmentul nou, și acolo unde locația este tot mai premium, nu cred că sunt posibile ieftiniri”, spune Daniel Cranic – expert în imobiliare.

The post Cresc prețurile la apartamentele de 3 camere aproape peste tot în București appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă