"Credeam că e o glumă!" Ed Sheeran a fost inclus oficial în lotul lui Ipswich Town. Care a fost reacția cântărețului

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ed Sheeran, inclus în lotul celor de la Ipswich Town

În semn de apreciere pentru cântăreț, oficialii clubului britanic s-au gândit să îl includă în lotul echipei pentru sezonul 2021/2022, dar și să îi ofere numărul 17. Cu toate acestea, Ed Sheeran nu își va face debutul în fotbalul profesionist, așa cum a anunțat chiar el. 

"Când cei de la Ipswich mi-au spus de idee, credeam că glumesc, dar ador inițiativa. Cred că va fi un sezon grozav și sunt onorat să fiu și eu inclus. Sper doar ca primirea acestui număr să fie ceva ceremonial, pentru că vreau să promovăm și asta nu se va întâmpla dacă joc și eu", a spus cântărețul.

Videoclipul de prezentare a lui Ed Sheeran la Ipswich Town:

Ed Sheeran este sponsor la Ipswich Town

Britanicul este sponsor la Ipswich Town, echipa sa ”de suflet”. Clubul a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat, postat pe site-ul oficial. Numele cântărețului va fi prezent pe tricourile oficiale de joc ale echipelor de seniori de la fotbal feminin și masculin.

”Clubul este parte a comunității și acesta este felul prin care îmi arăt susținerea. M-am bucurat întodeauna de vizitele mele la Portman Road și aștept cu nerăbdare să mă întorc acolo imediat ce suporterii vor fi lăsați din nou pe stadioane.

Odată cu venirea noilor investitori din Statele Unite, vor fi cu siguranță vremuri interesante pentru fanii Ipswitch, inclusiv pentru mine”, a spus Ed Sheeran, potrivit site-ului oficial al lui Ipswich Town.

Etichete: ipswich town , ed sheeran
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă