"Cred că acolo a fost șansa noastră!" Ce a cauzat eliminarea Universității Craiova, în ochii lui Laurențiu Reghecampf

2 luni in urmă 42

  • Liga 1: Gaz Metan - FC Argeș, vineri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Oltenii au făcut doar 0-0 pe teren propriu cu KF Laci în turul al doilea preliminar al Conference League, scorul general fiind de 1-0 pentru albanezi.

Laurențiu Reghecampf consideră că ratarea lui Koljic a fost un moment cheie

Pentru Laurențiu Reghecampf a fost primul meci pe banca tehnică a noii sale echipe, Universitatea Craiova. Antrenorul consideră că problemele multiple adunate în ultimul timp la formația din Bănie au cauzat eliminarea, dar și faptul că Koljic a ratat cea mai mare ocazie a meciului, singur cu portarul.

"Le-am spus jucătorilor la analize că nu va fi un meci ușor, Laci este o echipă foarte arțăgoasă și bine așezată în teren, știam că va fi un meci de lupă. Nici noi nu aveam soluțiile să facem un joc mai bun în seara asta, avem jucători accidentați, Cicâldău nu mai este aici, deci trebuia să ne bazăm pe ce aveam la dispoziție, dar nu este un motiv să ne scuzăm.

Am avut două-trei șanse bune, nu am reușit să marcăm și lucrul ăsta s-a văzut. Dacă înscria Koljic în prima repriză lucrurile se schimbau, cred eu că acolo a fost șansa noastră să intrăm în această cursă a calificării", a declarat Reghecampf la interviul după meci.

Laurențiu Reghecampf: "Aici am ajuns, despre ce vorbim?"

Seara de 29 iulie a reprezentat joia neagră a fotbalului românesc, trei echipe din trei fiind eliminate din Conference League în turul al doilea preliminar. Reghecampf consideră că acesta este, pur și simplu, nivelul la care a ajuns fotbalul românesc.

"Toți suntem dezamăgiți, trebuie să lucrăm mai mult, să facem o analiză și să vedem la ce nivel am ajuns, și să facem mai bine la anul. Nu este ușor pentru fotbalul românesc să îți iasă trei echipe într-o zi. Aici am ajuns, ăsta e adevărul, despre ce vorbim? Dacă am pierdut, asta se întâmplă. Noi lucrăm în fiecare zi cu jucătorii, cu ce avem și cu ce se întâmplă în România, încercăm să le ținem nivelul sus, dar vedeți că toate țările au început să crească.", a mai adăugat Reghecampf.

Etichete: laurentiu reghecampf , universitatea craiova , laci
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă