Creatoarea celebrelor mănuși tricotate ale lui Bernie Sanders a găsit un fabricant pentru cererea imensă pe care a primit-o

3 săptămâni in urmă 14

Profesoara din Vermont, creatoarea celebrelor mănuși purtate de Bernie Sanders la inaugurarea președintelui Joe Biden, a declarat sâmbătă că a găsit un producător care să răspundă cererii colosale născută din nebunia de pe rețelele de socializare provocată de fotografia senatorului american purtând aceste mănuși, relatează AFP.

„Am vești minunate! Colaborez cu Teddy Bear în Vermont pentru a produce mănușile lui Bernie pentru TOATĂ LUMEA!!”, a anunțat Jennifer Ellis, pe contul său de Twitter, precizând că o parte dintre mănuși vor fi produse în scopuri caritabile. „Știam că există o modalitate de a le procura pentru voi – și am găsit-o !!”, a anunțat profesoara, care a devenit brusc celebră după ce fotografia cu Bernie Sanders purtând mănușile la ceremonie de inaugurare a președintelui Joe Biden a făcut înconjurul lumii.

Profesoara în vârstă de 42 de ani a dus până acum „o viață liniștită” în micul ei oraș din Essex Junction, Vermont. Fană a senatorului socialist, ecologist convins, i-a trimis o pereche de mănuși – din lână reciclată, căptușită cu material vătuit obținut din sticle de plastic reciclate – după înfrângerea acestuia în fața lui Hillary Clinton în alegerile primare ale democraților pentru alegerile prezidențiale din 2016, pentru a-l consola. Aceasta știa, prin intermediul unor cunoștințe comune, că lui Bernie Sanders că îi plăceau mănușile.

Apoi, anul trecut, când „Bernie” și-a încercat din nou șansa în cursa prezidențială, a aflat că el a împrumutat mănușile cuiva care avea mâinile înghețate. „Am fost atât de emoționată încât i-am trimis alte 10 perechi”, a declarat ea pentru AFP.

Acest lucru îi adusese deja puțină celebritate, dar incomparabilă cu aceea de după 20 ianuarie: telefonul îi sună continuu, cutia poștală a explodat. Și un număr nesfârșit de „meme” – imagini create de utilizatorii de internet, care îl arată pe senatorul socialist din Vermont, în curând octogenar, în geacă și cu mănușile tricotate – au fost lansate.

„Mulți, mulți dintre voi ați căutat să cumpărați o pereche din aceste mănuși minunate. Din păcate, nu le mai fac. Dar vreau să mă asigur că veți obține o pereche ”, a explicat profesoara într-un videoclip postat pe site-ul firmei Teddy Bear.

Sursa Foto: Facebook/Shaun King

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă