Crearea unor experiențe atractive de vânzare cu amănuntul cu ajutorul dispozitivelor ASUS fiabile (P)

1 săptămână in urmă 13

Pandemia Covid-19 a dat startul unei noi abordări a cumpărăturilor în persoană, în urma necesității de a reduce la minimum interacțiunile umane. Casele de self-checkout și programarea de întâlniri sunt doar câteva dintre abordările pe care comercianții le-au adoptat pentru a păstra clienții în siguranță.

Cu toate acestea, aceste inovații sunt mai mult decât o protecție împotriva pandemiilor. De fapt, conturarea unei experiențe mai fluide în magazin este acum primordială pentru succesul comerțului cu amănuntul. Pe măsură ce lumea își revine și magazinele fizice sunt din nou viabile, comercianții trebuie să fie pregătiți pentru un nou set de așteptări ale clienților care gravitează în jurul unor mai bine experiențe digitale personalizate. 

În special pentru comercianții mici și mijlocii, un proiect de transformare digitală de amploare și costisitor poate fi în prezent inaccesibil. Dar mici ajustări cu instrumente digitale fiabile pot fi exact ceea ce este necesar pentru a schimba experiența cumpărătorilor în magazin, securizând în acest fel viitorul afacerii tale. De la folosirea dispozitivelor potrivite până la Internetul Lucrurilor (IoT), îți prezentăm câteva moduri în care tehnologia poate ridica afacerea unui comerciant.

Creează o experiență irezistibilă în magazin

Pe măsură ce oamenii s-au retras acasă și s-au orientat către cumpărăturile online în timpul pandemiei, mulți comercianți au fost împinși să dezvolte strategii de comerț electronic. Cu toate acestea, majoritatea vânzărilor au avut loc în magazinele fizice chiar și în vârfului pandemiei din 2020. Cu toată comoditatea pe care o oferă comerțul electronic, cumpărătorii încă se îndreaptă către magazinele fizice pentru a privi, atinge și cumpăra produsele în persoană.

Punctele de contact digitale bine gândite în magazinele fizice pot face diferența în ceea ce privește intrarea și păstrarea cumpărătorilor în magazin. Comercianții pot atrage atenția clienților cu prezentări de marcă sau cu reclame atractive în vitrinele magazinelor, sau pot stimula implicarea și cumpărarea prin demonstrații interactive. Sistemele desktop all-in-one, precum ASUS ExpertCenter E5 AiO, oferă performanța și flexibilitatea necesare pentru o astfel de utilizare variată, pe tot parcursul zilei, în magazinele de vânzare cu amănuntul, inclusiv un al doilea ecran tactil orientat spre exterior pentru a permite vânzătorilor și cumpărătorilor să interacționeze prin intermediul demonstrațiilor digitale. 

Promovează serviciile personalizate

Cumpărătorii se așteaptă ca vânzătorii să le înțeleagă nevoile și așteptările și să își adapteze ofertele în consecință. Comercianții au la dispoziție o multitudine de date despre clienți cu care pot lucra, trebuie doar să le pună la dispoziția echipei de vânzări. 

Personalul trebuie să fie capabil să ajute cumpărătorii să găsească articole de nișă, să găsească înlocuitori de produse sau să facă recomandări pe baza achizițiilor anterioare ale clienților. Pentru a face acest lucru, ei au nevoie de dispozitive care să facă accesibile datele și informațiile despre clienți oriunde s-ar afla în magazin. ASUS ExpertCenter E1 AiO se așează discret pe tejgheaua magazinului sau poate fi chiar agățat pe perete pentru acces rapid, oriunde în magazin. 

De asemenea, comercianții pot duce la următorul nivel modul în care sunt utilizate datele clienților pentru personalizare, mutându-le în Cloud. Personalizarea experienței clienților este direct corelată cu veniturile suplimentare și cu creșterea ratei de conversie. Problema cea mai des întâlnită cu care se confruntă comercianții este organizarea datelor pentru a obține o imagine completă a clienților lor. Platformele Cloud de organizare și generare de recomandări permit hiper-personalizarea experienței de cumpărare.

Ține inventarul sub control

Comercianții caută întotdeauna soluțiile cele mai bune pentru a avea cantitatea ideală de marfă pentru a satisface cererea cumpărătorilor, dar fără stocuri excesive care să afecteze marjele de profit. În perioade dificile, cum ar fi pandemia, controlul atent al stocurilor este un element stabilizator important pentru fiecare afacere.

La cel mai jos nivel, comercianții trebuie să monitorizeze în mod constant și precis stocul. Cu toate acestea, s-a constatat că majoritatea comercianților nu dispun de un sistem solid de gestionare a stocurilor și se bazează pe sisteme manuale sau, mai rău, nu urmăresc deloc inventarul. 

Verificarea stocurilor nu trebuie să fie o sarcină dificilă sau descurajantă. Se poate începe cu dispozitive mobile ușoare și robuste precum ASUS ExpertBook B3 Detachable. Aceste dispozitive  permit personalului să treacă de la birou la depozit prin simpla detașare a tastaturii, cu un stilou cu încărcare rapidă pentru luarea de notițe și verificarea documentelor cu ușurință.

Ajustări inteligente pentru o afacere mai orientată către digital

Comerțul orientat către client necesită o abordare flexibilă. Dispozitivele ASUS sunt concepute pentru a funcționa oriunde, de la magazinul fizic până la depozit, încorporând o putere de calcul semnificativă într-o carcasă ușoară, dar foarte robustă. Nu doar atât, dar atunci când sunt combinate cu soluții digitale avansate, aceste investiții devin foarte rentabile și fiecare comerciant își poate începe astfel călătoria pentru a deveni un jucător mai matur din punct de vedere digital într-un domeniu în continuă schimbare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă